Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi885

Poradzcie bo ja już nie wiem o co mu chodzi

Polecane posty

Gość blondi885
Co za idiota z Niego ;/ Ciekawe czy coś do mnie jeszcze napisze. Ale będe nie ugięta.

Gość gość
ja tez mam wrazenie ze desperacko szukasz "tego jedynego"... na takim etapie znajomosci nigdy nie wolno pytac a czem nie zadzwonil...olewa... bo wyszlas wyraznie na desperatke... tak trzyma cie w zapasie (przynajmniej wg mnie) . daruj sobie i zyj jakbys nie szukala wtedy sam sie trafi;)

Gość blondi885
Z początku myślałam,ze może coś się stało że sie nie odzywa ale wczoraj widziałam go na fb jak polubił strone o ''boskich cycuszkach'' ;]

Gość zasmucona i samotna
To nie jest dobry material na faceta . Uwierz mi tez przeszlam pare takich '' ZWIAZKOW'' i nic dobrego z tego nie wyjdzie. Szukaj dalej

Gość qość
w*********j

Gość blondi885
Dzieki za rady moi drodzy :) Mam nadzieje,że w krótce napisze tutaj jakieo cudownego faceta poznałam...

Gość reniaEF
kiedy poznasz cudownego faceta nie bedzie potrzeby by pisac. zawsze sie pisze o problemach i zlych facetach, zeby sobie w cierpieniu ulzyc. a kiedy ma sie szczescie to sie nim delektuje z druga polowa i nie ma potrzeby dzielic wlosa na 4. czego ci zycze :)

Gość gość
Chodzi mu o to, że z Tobą nie jest, a już ma łańcuch na szyi większy niż rottweiler. I stąd ten weekend z kacem. Bo chce Ci pokazać, że nie wejdzie pod pantofel. Jeszcze nie jest Twój, a już myślisz jak go uwiązać. To ciekawe jak musi sobie wyobrażać związek z Tobą? Że już życia nie będzie miał. Jesteś bluszczem.

Gość blondi885
Przeiceż nie zabraniam mu wychodzić, chce tylko żeby się odzywał a nie olwał na kilka dni lub tygodni. Dziś rano mi napisał: Co z Tobą? Obrażona? :p ''