Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZYKTOSWIERZYPOMOCY

MOJE SNY O ZLEJ NISZCZACEJ SILE GDZIE NIE MAM NADZIEI I RATUNKU-POMOCY!!

Polecane posty

Gość CZYKTOSWIERZYPOMOCY

Hej, Dzis obudzilam sie przerazona. Bylam jak male, sparalizowane dziecko, ktore wymagalo pomocy od rodzicow i siostry. Moja siostra mnie ignorowala, nie chciala sie modlic za mnie. Moja dusza cierpiala,odczuwalam ulge, gdy rodzice sie modlili, a raczej probowali, stosowali jakies galazki by mi ulzyc w tym cierpieniu, a ja wylam , doslownie WYLAM jak zwierze, odrzucalam te pomoce, bo nie pomagaly. Oni ledwo co mieli sily ale probowali.Pozniej przyszli jacys ludzie, niepelnosprawni, siedzieli w kolku, rodzice sie nimi zajmowali, NIKT NIE MIAL DLA MNIE CZASU. Chcialam pomocy, szukalam jej az u matki bylego chlopaka. Widzialam jej kota, czy jakiegos innego, ktoy dziwnie sie zachowywal, byl wsciekly czy cos... Ja lecialam w tym snie, w sensie matka bylego mnie zobaczyla to sie przerazila, jakby zobaczyla ducha (!!!!) i zaczela dz\wonic do kogos bo sie mnie bala!!! Nikt mi nie potrafil pomoc a ja cierpialam w srodku.Co to oznacza???? to bylo przerazajace!!!!Jak to wytlumacz\yc???co to znaczy????

Gość CZYKTOSWIERZYPOMOCY
Prosze o nieignorowanie mojego postu. tak bardzo sie boje. To b ylo straszne. to byla zla, niszczaca sila, od ktorej nie bylo ratunku, jedynie w modlitwie.

Gość CZYKTOSWIERZYPOMOCY
czy ewentualnie jest jakies inne forum gdzie moge sie poradzic?

Gość gość

Gość _SunnyDay_
idź do egzorcysty piszę poważnie dręczą Cię demony !

Gość _SunnyDay_
pozniej bedzie coraz gorzej

Gość CZYKTOSWIERZYPOMOCY
Kilka tygodni trmu poznalam faceta co zaproponowal mi oplate za studia (6 tys euro) w zamian za seks z nim. od tygodnia roz\wazam, bo zycie byloby latwiejsze. Ale dzis zdecydowalam ze nie pojde na to. Ten sen moze to jakas przestroga?????

Gość CZYKTOSWIERZYPOMOCY
Kilka razy mialam sen o walce o moja dusze.To byla walka czegos dobrego i pieknego z czyms ciemnym, zlym. niedobrym, gdzie nie ma ratunku.

Gość CZYKTOSWIERZYPOMOCY
tylko dlaczego mnie sie to tak ukazuje??? inni jhakos robia rozne zle rzeczy i maja sie dobrze. nic im sie nie dzieje.a mnie? nie jest latwo byc dobrym caly czas.Czy jakby jestem "skazana" na bycie dobrym czlowiekiem? Czy jestem -"naznaczona" jakos -czy jest to jakis dar ktory mnie chroni niejako?

Gość gość
możliwe że to jakaś klątwa rodzinna, powinnaś udać się do egzorcysty, i nie puszczaj się za kasę