Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o ja głupia baba

Polecane posty

Gość gość

czytam dziś te wszystkie wciągające pytania i może też byście doradzili lub rozjaśnili mi o co chodzi. poznałam miesiąc temu faceta, pisaliśmy ze sobą trochę, raczej koleżeńsko może po jakimś czasie na bardziej osobiste tematy niż jaka jest pogoda. Uznałam że się to nie rozwinie, trochę odpuściłam i nagle zmiana o 180 stopni, napisał sam, w przeciągu dwóch dni dzwonił z 5 razy, zaproponował spotkanie w najbliższym czasie. poważne nocne rozmowy, upiera się że szuka związku i szczerze mówiąc że tak się wyrażę zdebilniałam. nie ogarnia i szczerze mówiąc nie wiem co myśleć, to dziwne jak dla mnie. tak sobie myślę może znów się zdystansować?

Gość gość
gdyby się komuś chciało doradzić piszcie proszę. później odczytam potrzebuję jednak komentarza.

Gość gość
i nic a myślałam że ktoś porozmawia....

Gość meteopata
temat pogody traktuje śmiertelnie poważnie

Gość gość
no przecież już masz trochę gośći;-) którzy piszą nie na temat

Gość gość
Nie lataj za facetem :)

Gość gość
Może i desperacko brzmi, ale w jaki sposób większość facetów ma podrywać jeszcze nie rozkochaną w sobie kobietę?, mówi szczerze czego oczekuje, nie zwodzi, nie wymyśla, jeśli nie zaryzykujesz, nie poznasz, może nie dasz się skrzywdzić lub uszczęśliwić to się nie dowiesz.

Gość gość
sama napisałaś że jak zaczęłaś olewac to on się zaczął starac. Pozwól mu Cię zdobywac, widocznie to taki facet który lubi "prowadzic". Niech się postara.

Gość gość
Bo kobieta to chciałaby, żeby facet bez żadnych oznak uczuć z jej strony, od razu dzwonił, zapraszał na randki, całował po stópkach i dawał prezenty. Tylko gówniarz będzie w taki sposób "zdobywać" kobietę. Szanujący się mężczyzna, nie będzie się narzucać, skoro kobieta olewa, to jak proszenie się o zainteresowanie.

Gość gość
oj teraz wiem, że zachowałem się jak szmata i źle odczytywałem jej sygnały. Przy następnej przyszłej żonie będę się szanował. Będę szanującym się menem! Popierdółki wy. W miłości obowiązują prawa zakochania...

Gość gość
I tyle w temacie!

Gość gość
nie, najlepiej zeszmacić się w ramach chęci wybzykania kogoś bez żadnego uczucia, dzisiaj już prawie nikt tego nie szanuje, stąd wszyscy się tylko rozwodzą, rozstają i zaliczają wpadki, a w miłości nie ma praw, tyle że miłość rzadko się pojawia, bo zwykle chodzi tylko o seks, a naiwne kobiety myślą, że facet chce dać im coś więcej