Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pulsowanie w brzuchu nad pępkiem brak miesiączki delikatny wyciek z brodawki i

Polecane posty

Gość gość

Bardzo proszę o pomoc ponieważ nie iwem co mi dolega i wręcz oszaleje z nerwów .. Mam 18 lat moje miesiączki są od zawsze niereguralne ale w tym miesiącu jej nie dostałam a zamiast niej skąpe czerwono brązowe plamienie potem za kilka dni zauważyła białą maluteńką kropelke z brodawki jak ją się ścisło. Od razu mówię że nigdy nie współżyłam a na dodatek od wczoraj czuje nad pępkiem pulsowanie jakby tętna a jak się położe to jest to widoczne a przy wzmożonym ruchu to pulsowanie się zwiększa. Muszę jeszcze wspomnieć że ostanio około w 2 miesiące schudłam 10 kg i nadal jeszcze troszeczke się odchudzam moja dieta nie jest za bardzo odżywcza ani zdrowa ogólnie to mam troche brzuch zapadnięty od chudości. i nie wiem co mi teraz dolega?

Gość KleoKleo
Gościu -jeśli nie współżyłaś z chłopakiem to nie masz się czym martwić-w ciąży raczej nie jesteś.Brak miesiączki przy nadmiernym odchudzaniu może się zdarzyć bo masz osłabiony organizm.Przyjmuj dużo odżywczych płynów,soki,zupy i jedz witaminy.Idź do lekarza gin i zrób badanie na hormon prolaktynę-jej nadmiar może powodować zaburzenia miesiączki i wyciek z piersi.Ja też mam te ruchy w brzuchu od 6 m-cy, ale ja mam jeszcze gorączkę i inne dolegliwości-i to mnie niepokoi.

Gość gość
Nie masz miesiaczki od odchudzania. Tez tak mialam. Idz do gin da ci tabletki na wywolanie. I przytyj.