Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka996

Mam pytanie w szczegolnosci do dziewczyn

Polecane posty

Gość Karolinka996

Mam 17 lat, jakis rok temu zaczelam sie masturbowac, bardzo mi sie to spodobalo i coraz bardziej mi sie to podoba, ze robie to coraz czesciej, na poczatku raz w tygodniu mi wystarczalo a teraz robie to prawie codziennie i wymyslam sobie coraz to nowe techniki ( szukam nieraz nawet na necie ) aby sprawic sobie jeszcze wieksza przyjemnosc i doprowadzac sie do coraz silniejszych orgazmow. Jestem jeszcze dziewica, seks wogole mnie nie kreci i nie mysle o straceniu dziewictwa, podniecam sie tylko na sama mysl o masturbacji. I teraz wlasnie to pytanie, czy to normalne, czy cos jest ze mna nie tak? Boje sie ze jak bede miec chlopaka ktorego bede kochac dalej bedzie mi bardziej zalezec na masturbacji niz na stosunku z nim.

Gość emocjee
hmmm to normalne ze sie podniecasz i probujesz sie podneicic bardziej. Jesli chodzi o seks z ewentualnym partnerem- ja czasami mam tak ze mimo iz uprawiam seks to sie i masturbuje - bo np przypomne sobei co robilismy i jak m iwtedy bylo i ten sam fakt mnie podnieca tak ze msuze sie masturbowac

Ten czas co przeznaczasz na maturbacje mogla bys lepiej spędzić oraz masturbacja uzależnia zabiera energię poźniej jest tylko nawykiem

Gość gość
Karolino pragnę pośpieszyc z wyaśnieniem że masturbacja w tym wieku nie jest niczym nagannym ani szkodliwym.Wiele dziewcząt w twoim wieku właśnie w taki sposób wkracza w sferę życia erotycznego,masturbacja to bardzo ważny element młodego człowieka a zwłaszcza kobiet, w ten sposób poznajesz swoje ciało oraz swoje potrzeby. Zaręczam cię że masturbacja będzie towarzyszyć w twoim życiu nawet w trakcie stałego związku z partnerem,masturbacja jest wspaniałą formą uzupełnienia życia płciowego. Sądząc po twoim temperamencie będziesz czerpała dużo radości w swoim życiu erotycznym. pozdrawiam.