Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Aurelianda

a co gdy wyglad zewnetrzny nie powala

Polecane posty

Go艣膰 Aurelianda

Panie i panowie,czy jak poznajecie kogo艣,kto jest owszem,bardzo sympatyczny i w og贸le super z zachowania,charakteru,ale z wygl膮du niezbyt Wam si臋 podoba,to czy dajecie mu szanse,czy znajomo艣膰 przechodzi od razu w kategorie 'tylko przyjaciel/przyjaci贸艂ka' i nic ponad to?Jak to jest? Moim zdaniem pr臋dzej kobieta da szanse takiemu m臋偶czy藕nie ni偶 odwrotnie.W艣r贸d znajomych mam kilka par,gdzie facet nie powali艂 uroda na poczatku,ale p贸藕niej pojawi艂o si臋 miedzy nim a kobieta uczucie i sprawi艂o,ze w jej oczach wypieknial.Odwrotnej sytuacji nie znam.Kobieta ma si臋 podoba膰 fizycznie,bo inaczej nic z tego.Je艣li charakter i osobowo艣膰 tez jest ok,to jest szansa na zwi膮zek.Je艣li zas wizualnie babka nie odpowiada m臋偶czy藕nie,to jej charakter na niewiele si臋 zda. Tak czy nie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 internet3g
tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aurelianda
Jak rozumiem to m贸wi艂 pan?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powinno to byc pytanie do mezczyzn, u facetow dobry wyglad to taka wisienka na torcie, wcale jej tam nie musi byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hudraulik
Nie ma regu艂y, szczeg贸lnie u ludzi dojrza艂ych tzn. 30+ :) Aczkolwiek rzeczywi艣cie panowie do wygl膮du partnera przywi膮zuj膮 chyba wi臋ksz膮 wag臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bernank
Aurelia , 艂adne imi臋 przecie偶 ludziska przyzwyczajaj膮 si臋 do siebie, lubi膮 i szanuj膮, wi臋c Twoje kombinowanie proponuj臋 do kibelka wrzuci膰 i nacisn膮膰 przycisk !

Udost臋pnij ten post

jeste艣my wzrokowcami, nic na to nie poradzimy. tylko s膮 r贸偶ne gusta, jeden lubi piegowat膮 rud膮 inny opalon膮 brunetk臋, a jeszcze inny cycat膮 blondynk臋. ilu m臋偶czyzn tyle typ贸w. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 internet3g
jestem kobiet膮 i zgadzam si臋 z t膮 teori膮, zauwa偶am tak膮 prawid艂owo艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aurelianda
Tak mnie jako艣 naszlo na takie przemy艣lenia.Np m贸j by艂y,na poczatku w og贸le mi si臋 fizycznie nie podoba艂.Ale z biegiem czasu oszalalam,bo si臋 zakocvhalam.Nie wysz艂o co prawda,rozstalismy sie,ale to juz inna historia.Obydwoje dawno po 30.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aurelianda
bernank-----ale mi chodzi艂o o takie pierwsze wrazenie.Je偶eli mi si臋 kto艣 fizycznie nie podoba,ale dobrze si臋 z nim dogaduje,to daje temu szanse.Albo cos z tego b臋dzie,albo nie.A m臋偶czy藕ni mam wra偶enie,ze je艣li babka nie jest dla nich atrakcyjna,to nie brna dalej w za偶y艂o艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie zaczelo sie od przyjazni i podkreslalam ze nic wiecej z tego nie bedzie ( facet mnie absolutnie nie pociagal) dzis to ja za nim szaleje z przyjazni zrobila sie milosc zakochalam sie pozadanie przyszlo etc troche smutno bo poczatki byly ciezkie nie odwzajemnialam uczucia przez co troche wypalilam partnera :( ale wykres idzie nam do gory teraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bernank
kilka lat temu moja kuzynka z woj. 艣l膮skiego w dniu w艂asnego 艣lubu wygl膮da艂a jak szafa trzy-drzwiowa, kr贸tko m贸wi膮c pasztet , jej m臋偶owi wcale to nie przeszkadza艂o a by艂 szczup艂y jak gw贸藕d藕 , po roku kuzynka urodzi艂a zdrowe dziecko , po trzech latach od 艣luby, gdy zobaczy艂em kuzynk臋 to nie wierzy艂em, wygl膮da艂a i wygl膮da jak laseczka z playboya , wi臋c nie wygl膮d, mo偶na si臋 pomyli膰 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma regu艂y. Czasem kto艣 spodoba si臋 nam od razu, czasem dopiero po lepszym poznaniu tej osoby... U mnie przewa偶nie jest tak, 偶e je艣li nie zaiskrzy po pierwszym spotkaniu, nic z tego nie b臋dzie:( oczywi艣cie, nie skre艣lam nikogo na pocz膮tku, ale je艣li po paru spotkaniach nie czuje przyci膮gania, to odpuszczam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aurelianda
Czyli jednak u kobiet jest to mo偶liwe.No chyba,ze dany m臋偶czyzna jest kompletnie nie poci膮gaj膮cy i wraz z up艂ywem czasu nic si臋 nie zmienia w tej kwestii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co do postu z t膮 kuzynk膮 - s膮 gusta i gu艣ciki, jak kto艣 ju偶 wy偶ej napisa艂. Mo偶e jemu si臋 podoba艂a? Wychodz臋 z za艂o偶enia, 偶e partner ma odpowiada膰 nam, a nie innym, to ja b臋d臋 go ca艂owa膰, dotyka膰 i nie wyobra偶am sobie zmusza膰 si臋 do tych czynno艣ci:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bernank
pami臋tam, 偶e by艂o takie powiedzenie - kobieta patrzy sercem a facet patrzy rozumem, jako艣 tak ale bywa te偶 odwrotnie natomiast jestem przekonany, 偶e znaki zodiaku si臋 przyci膮gaj膮 albo odpychaj膮 i nie wa偶ny jest wzrost, kolor w艂os贸w lub waga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aurelianda
No w艂a艣nie,nam ma si臋 podoba膰,nie innym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aurelianda
A ja akurat w te znaki zodiaku jako艣 nie wierze.Nie przemawia to do mnie.Co pasuje do barana?Jak to b臋dzie np ryba ,to lnie wyjdzie,a panna lepiej b臋dzie rokowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobieta pr臋dzej da szans臋 takiemu m臋偶czy藕nie ni偶 odwrotnie a to dlatego 偶e kobiety nie s膮 takimi wzrokowcami, kobiety po zaanga偶owaniu si臋 zakoc**j膮 cz臋sto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja s艂ysza艂am z kolei, 偶e kobiety zakoc**j膮 si臋 po seksie:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bernank
a teraz w pracy, gdy s艂ucham opowie艣ci koleg贸w w wieku ok. 40 lat co opowiadaj膮 o swoich 偶onach , to coraz cz臋艣ciej s艂ysz臋 tekst - kurva , gdzie mia艂em oczy gdy si臋 偶eni艂em w wieku 25 lat, po choler臋 szuka艂em laseczki , kt贸ra tylko potrafi艂a paznokcie malowa膰 i musz臋 teraz wszystko upra膰 , posprz膮ta膰 , upichci膰 , zrobi膰 zakupy i op艂aty , Danuta by艂a fajna, troch臋 przy ko艣ci ale ci膮gle ciasta piek艂a i fajne obiady robi艂a , nawet potrafi艂a szy膰 na maszynie i spodnie skr贸ci膰 , po choler臋 Dank臋 ola艂em ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to zale偶y jeszcze po jakim seksie :D po takim kr贸tkim, gdzie facet zaraz po odwraca si臋 to raczej nie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bernank
wi臋c wielu facet贸w patrzy na przysz艂膮 kandydatk臋 na 'partnerk臋' pod k膮tem, czy mog臋 liczy膰, 偶e na przyk艂ad zam贸wi ceg艂臋 na budow臋 domu lub gonty na dach a Barbie jest fajna na chwil臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aurelianda
Nie chcia艂abym,aby m贸j przysz艂y,ewentualny facet by艂 ze mn膮, bo dobrze gotuje,sprzatam,nie jestem rozrzutna itp.Czulabym si臋 przedmiotowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bernank
poszukaj takiego, kt贸ry to wszystko potrafi i to robi z pasj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aurelianda
呕eby to by艂o takie proste.Ale nie trace nadziei.

Udost臋pnij ten post

"a teraz w pracy, gdy s艂ucham opowie艣ci koleg贸w w wieku ok. 40 lat co opowiadaj膮 o swoich 偶onach , to coraz cz臋艣ciej s艂ysz臋 tekst - kurva , gdzie mia艂em oczy gdy si臋 偶eni艂em w wieku 25 lat, po choler臋 szuka艂em laseczki , kt贸ra tylko potrafi艂a paznokcie malowa膰 i musz臋 teraz wszystko upra膰 , posprz膮ta膰 , upichci膰 , zrobi膰 zakupy i op艂aty , Danuta by艂a fajna, troch臋 przy ko艣ci ale ci膮gle ciasta piek艂a i fajne obiady robi艂a , nawet potrafi艂a szy膰 na maszynie i spodnie skr贸ci膰 , po choler臋 Dank臋 ola艂em ?" hehe mi tylko koledzy powtarzaj膮: nie 偶e艅 si臋. ;) ale naprawd臋, dziewczyna taka jak "Danuta" to rzadko艣膰, "kiedy艣 spotyka艂o si臋 dziewczyny, kt贸re gotowa艂y jak ich matki. teraz spotyka si臋 dziewczyny, kt贸re pij膮 jak ich ojcowie" ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bernank
Aurelia , podpowiem szukaj faceta ze zmys艂em technicznym i z wyobra藕ni膮 , takiego kt贸ry lubi si臋 z plecakiem wa艂臋sa膰 i w namiocie si臋 prze艣pi, w ognisku ziemniaki upiecze i ryb臋 w wodzie upoluje na haczyk , potrafi naprawi膰 i oprawi膰 nie tylko siekier臋 unikaj humanist贸w i wierszoklet贸w uczulonych na prac臋 , jak przyjdzie i uwali si臋 w fotelu z pilotem w r臋ku i powie, p贸jd藕 kobieto do sklepu i przynie艣 browary to takiego natychmiast wywal na schody !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aurelianda
Alez Panowie, gospodarna zona to taki sam skarb jak gospodarny maz.Obydwoje musz膮 mie膰 r贸wny wk艂ad.

Udost臋pnij ten post