Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurelianda

a co gdy wyglad zewnetrzny nie powala

Polecane posty

Gość gość
dresiarzu, niezły cytat z tym piciem, co prawda to prawda, szkoda jednak, ze taka smutna...

Gość Aurelianda
bernank------wlasnie takiego miałam (z tym zmysłem technicznym)i figa z makiem wyszła:(

Gość gość
bardzo fajny temat:))

Gość bernank
'figa z makiem wyszła' bo On już wszystko naprawił i nagle poczuł się zbędny i niepotrzebny a należało jemu pozwolić aby malował jak malarz, który malował dziewięć miesięcy i wymalował portret dziecięcy a Ty co , dlaczego pozwoliłaś zwiać Rembrantowi ?

Gość Aurelianda
Hm,mam wrażenie ze mu sie znudzilam.Zresztą mieliśmy chyba inne wizje przyszlosci.W każdym razie to juz historia.

Gość Aurelianda
ps też lubię stare polskie filmy:-)

"Alez Panowie, gospodarna zona to taki sam skarb jak gospodarny maz.Obydwoje muszą mieć równy wkład." jasne, ale my nie mamy doświadczeń z mężami, więc możemy się tylko wypowiadać na temat gospodarności, kobiet i żon. ;)

Gość Aurelianda
Ha,z mężami to ja tez nie mam doświadczeń,ale mam jakieś tam swoje wyobrażenia co i jak powinno wyglądać.Także mowie wam,gospodarny maz to skarb.A jeszcze jak jest inteligentny,odpowiedzialny i jeszcze wizualnie w porządku (co może wynikać z powyższych cech),to mieszanka wybuchowa.

Gość Aurelianda
Prawdziwa kobieta:-)

Gość gość
Niby pociąg fizyczny jest kluczowy, ale gdyby to było naprawdę tak bezpośrednio decydujące to masa kobiet byłaby na wstępie do odstrzału. A czy ktoś na serio, po przemyśleniu, może z czystym sumieniem powiedzieć, że tylko ślicznotki, albo powiedzmy te 'znośne' czyli mieszczące się w ramach subiektywnego pojmowania atrakcyjności kobiety są w związkach? Jestem pewna że nie.

Gość Aurelianda
Tu nie chodzi o slicznotki,ale o to,ze kazdy ma inny gust.A duża część kobiet da szanse niezbyt dla nich przystojnemu mężczyźnie, natomiast w druga stronę to nie działa.

Gość gość
To jest proste: nie szukałam nigdy Adonisa i idealnego faceta - ale musi mi się podobać ;) Bo bez pociągu fizycznego to niestety - tylko przyjaźń :)

Gość Aurelianda
ale w takim w wypadku skreslasz go od razu,czy daje sz szanse?Bo ja spotykamy się jeszcze jakiś czas i albo ziskrzy albo nie.Nie skreslam nikogo po pierwszym spotkaniu. Za wyjątkiem jednej sytuacji,kiedyś tam umowilam się z facetem z internetu,majlowalo nam się dobrze,przysłał zdjecie-nawet nawet.A na spotkaniu porażka.Okazał się erotomanem fetyszysta.Wialam ze aż się kurzylo,teraz się z tego śmieje...:-)

Gość gość
Ale czy pisałam o samych ślicznotkach? Nie. A gusta owszem, są różne, ale nie da się ukryć, że są pewne kanony. I wychodziłoby na to, że babki, które się w nie nie wpisują (a sporo takich...) nie mają facetów i nie zakładają rodzin, bo nikt o zdrowych zmysłach nie będzie oczarowany ich fizycznością. Wracając do pierwszego komentarza - jeśli na serio nie znasz żadnej pary gdzie kobieta jest (naprawdę) brzydka, nie znasz żadnej babki, która źle wygląda po perturbacjach zdrowotnych i w takim stanie znalazła faceta, to wyjątkowo estetyczne kobiety cię otaczają i jeszcze jakie łaskawe, że brzydalom dają szanse :D

Gość Aurelianda
To chyba swój musi trafić na swego jak to mówią.

Gość Aurelianda
Podobno to się zdarza.

Gość Aurelianda
Ze sobą tez można pogadac.Potem kupuje się kota:-) Zartowalam.