Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morning_coffee

polećcie kosmetyk

Polecane posty

Gość morning_coffee

Dziewczyny, polećcie jakiś dobry żel/krem/cokolwiek :P takiego 3 w 1 - wyszczuplająco-ujędrniający i redukujący jednocześnie rozstępy. Po schudnięciu mam brzydkie fałdy skóry na ramionach i udach i tam dodatkowo jeszcze rozstępy :/ Wiem, że jest takie cudo z AA, ale może jeszcze jest coś co dobrze działa, jest łatwo dostępne (np. w Rossmannie) i w rozsądnej cenie. Podpowiedzcie coś :)

Gość gość
Takie rzeczy tylko w Erze :) Nie istnieje nic takiego, no chyba, że masz na myśli obietnice producentów na opakowaniu, a nie faktyczne działanie.

Gość gość
Na pewno nie magicznym kosmetykiem "wszystko w jednym". Postawiłabym raczej na ćwiczenia. Dopiero do tego pielęgnacja.

No dobra, dzięki ćwiczeniom udało się zgubić w udach parę cm jak ogólnie schudłam, ale dalej ćwicząc obawiam się, że wyrobię sobie wielkie mięśnie (widziałam już takie przypadki..) a chcę jeszcze uda wyszczuplić i wymodelować, to samo z ramionami

Gość gość
I naprawdę wierzysz, że kosmetyk jest w stanie wyszczuplić i wymodelować Ci uda i ramiona? Tak na logikę, jak niby miałby to zrobić? :) Pomogą odpowiednio dobrane ćwiczenia. Co nie znaczy, żeby zaniedbywać pielęgnację. Ale kosmetykami możesz zadbać raczej o wygładzenie, odżywienie skóry - na pewno nie modelowanie. Co do rozstępów, to te istniejące w ogóle bardzo trudno jest usunąć. Można za to zadbać o pielęgnację (olejki, balsamy) zapobiegającą powstawaniu kolejnych, skoro masz do tego tendencje.

To w takim razie Twoim zdaniem jak ćwiczyć uda i ramiona żeby dalej tylko znikały cm w obwodzie a jednocześnie żeby nie wyrobić sobie jakichś wielkich bicepsów i mięśni na udach? Bo ja uważam, że to raczej niewykonalne.

Przynajmniej w moim przypadku mam dość wzmocnione ramiona i nogi jeśli chodzi o mięśnie, ale chciałabym jeszcze z parę cm je wyszczuplić.

Gość gość
podniosę Ci:) moze ktos cos powie

Liczę na to ;) Bo moje ramiona i uda mnie naprawdę irytują, ogólnie jestem szczupła, noszę 36 czasem 34 ale przez nie optycznie wydaję się po prostu większa :/ Dziewczyny normalnie noszące mój rozmiar albo i większe mają zazwyczaj naprawdę szczuplutkie nogi i ramiona, a u mnie jakoś tak trochę tułów z innej bajki a ręce i nogi z innej :P

Gość gość
Odpowiedni zestaw cwiczeń na odpowiednie partie ciała. Zastosowanie diety (picie duzo wody) , używanie kremów ujędrniających. Pozdrawiam,

Gość gość
Ja z czystym sumieniem polecam produkty firmy "Genoscope". "Serum2H" na noc jest bez konserwantów. Mają rewelacyjny produkt do zwalczania cellulitu. Nazywa się "Mezzo roller" i w połączeniu z kremem daje rewelacyjne wyniki.

Gość gość
Z czystym sumieniem spamujesz po całym forum. Myślisz, że to wygląda wiarygodnie, że ktoś się na to złapie?

Gość gość
dziś natrafiłam na fajny produkt, a właściwie zestaw na chudzianka.pl/drenafast-dzialanie-cena-opinie-z-forum , to płyn, który się rozpuszcza w wodzie, coś jak aqua slim i do tego, tego od tego samego producenta jest żel antycellulitisowy. Sama jeszcze nie stosowałam, ale podoba mi się. Chyba się na nie zdecyduję, w końcu nie ma na co czekać, lato zbliża się wielkimi krokami.