Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dołektotalny

Dlaczego po 30stce nie da sie juz nikogo poznac

Polecane posty

Gość gość
hikjiolaaaaa a gdybyś tak w ogóle nie kłamała?? nie musisz wcale dawać odpowiedzi, to lepsze od kłamstwa, dlatego jestem bardzo ostrożny, dodatkowo nie chce by ktoś czegoś ode mnie oczekiwał, wymagał, jestem wolny i tego nie zamierzam zmieniać nawet będąc z kimś, co nie jest równoznaczne z rozwiązłością i wyrywaniem panienek

Gość hikjiolaaaaa
Spoko mi tez się zawsze podobali zwykli i chyba źle na tym wyszłam, nigdy mi nie imponowali faceci z samochodami, chwalący się kim oni nie są i co oni nie mają. Zawsze wierzyłam że miłość jest najważniejsza i nie można patrzeć kto ile zarabia i co ma tylko kim jest.

Gość gość
ja nie gardze prawikami,to nie ma znaczenia,znaczenie ma czy się zakocham

Gość gość
co to jest kluch na głowie???

Gość gość
Da się jak ktoś jest normalny. Świry, dewianci i inne elementy nie mogą :D

Gość gość
Ale się facet z góry ceni że to oni niby takim cennym towarem rozchwytywanym są, że tylko nielicznym się przytrafi, hahaha, to kobieta jest cenna a gacie to tylko dodatek!

Gość prawik_28_lat
ja założyłem profil na sympatii i żadna kobieta do mnie nie napisała.

Gość gośćfacet
Prawdopodobnie mieszkasz w dużym mieście i tam jest znacznie trudniej "złapać" faceta bo jest ich tam mniej, podobne problemy mają mężczyźni na wsi - wiem, bo sam tego doświadczyłem.

Gość gość
Jestem kobietą ;) było to kobietach i mężczyznach.

Gość hikjiolaaaaa
ale każdy kłamie !! I jak ktoś mówi że nie kłamie to jest kłamca do kwadratu !! Mój były pierwsze zdania jakie mi powiedział to to że nienawidzi kłamców i brzydzi się kłamstwem i okazało się że był najwiekszym kłamcą jakiego w życiu spotkałam. Autorko nie przejmuj się sąsiadką bo ja w pracy mam to samo, wszyscy na mnie patrza z litością, że sama w tym wieku że nikogo nie mam, że jak to tak bez nikogo życ. Baba z biura powiedziała że ja już jestem przegrana i ona mi współczuje. Naprawdę już mi się rzygać chce poglądami prostych ludzi.

Gość gość
sasiadka drze się za Toba:-) o kurcze ,za delikatna jesteś ,powiedz jej ze nalezych to tajnego ugrupowania dziewic i poswiecasz swoje zycie za grzesznikow na modlitwach :-)

Gość gość
Prawdopodobnie mieszkasz w dużym mieście i tam jest znacznie trudniej "złapać" faceta bo jest ich tam mniej, podobne problemy mają mężczyźni na wsi - wiem, bo sam tego doświadczyłem. Zjeby zawsze mają wytłumaczenie :D

Gość gość
Ale dlaczego Ty się tak bardzo przejmujesz jakąś sąsiadką? Nie ogarniam. Przeszkadza Ci brak faceta, bo czujesz się samotna czy dlatego, że ktoś Ci tyłek truje? Utnij temat, powiedź, że to nie jej sprawa, cokolwiek. Dorosła kobieta, a nie potrafi sobie ze wścibską babą poradzić.

Gość gośćfacet
"ja założyłem profil na sympatii i żadna kobieta do mnie nie napisała" miałem tak samo, a teraz jak mam kobietę to jej koleżanki zazdroszczą jej faceta :)

Gość gość
ja nie kłamie, bo i po co? w d***e mam co ktoś pomyśli o mnie, albo nic nie powiem kiedy uznam tak za słuszne, tylko tchórze kłamią

"Baba z biura powiedziała że ja już jestem przegrana i ona mi współczuje." jezu nie wierze, ze tak mozna komus powiedziec. Ciekawe kiedy mi tak ktoras madra powie ;/ Boze czy ja mam skoczyc z mostu? Bo wiadomo, ze stroic sie i malowac nie mam juz po co.

Gość hikjiolaaaaa
Ja mieszkam w małym mieście, tu nie ma prawie nikogo wolnego w moim wieku, stąd wszyscy uciekają za granice kraju, czuje się jak odludek, wszyscy zaobrączkowani albo szukają kochanek, nie ma tu normalnych facetów w moim wieku każdy musiał się z kimś związać do 30 tki no bo jak to tak samemu to przecież wstyd i starokawalerstwo ....

Gość prawik_28_lat
kiedyś sie umówiłem na randkę na czacie i dziewczyna sie ze mnie śmiałą bo ubrałem garnitur, a chciałem być elegancki :(

Gość gość
kochana ty sie ciesz, polak w okolicach 30 nadaje się na złom.Brudny , zapuszczony, z opnką na brzuchu, włoski przerzedzone, ząbków czasem brakuje.Brać takiego pierdzącego kapcia i obsługiwać? Nie oszukujmy się większość z nich pracuje na produkcji, wyżyn nie osiągną i takie coś brać na stałe ? Po co! Zyj , baw się i miej w de sąsiadkę, pewnie jakaś zapocona szara Matka Polka cierpiętnica

Gość gość
prawiczku jak zaczne szukac to zajrze na ta sympatie i Cie poszukam:-) na razie tak lubie wolność i samotnosc

"gość Ale dlaczego Ty się tak bardzo przejmujesz jakąś sąsiadką? Nie ogarniam. Przeszkadza Ci brak faceta, bo czujesz się samotna czy dlatego, że ktoś Ci tyłek truje? Utnij temat, powiedź, że to nie jej sprawa, cokolwiek. Dorosła kobieta, a nie potrafi sobie ze wścibską babą poradzić. " To chodzi o to , ze mam dobry humor, potem trafiam na taki komentarz i sobie przypominam, ze no tak jestem sama i juz lata swoje mam, nikt sie za mna nie oglada, teraz jest dobrze ale za 10 lat bede jeszcze starsza, mniej mnie bedzie cieszyc i bede siedziec sama w 4 scianach. I chce mi sie plakac ;/

Gość hikjiolaaaaa
a druga mi powiedziała że ja już nigdy nie urodze zdrowego dziecka bo jestem za stara, zaczęłam się z niej smiać a ta mi mówi ty się nie śmiej zobaczysz co cię czeka. Jak będziesz skakać z mostu to daj mi znać skoczymy razem.

Gość gość
ale jesteś fajny:-)

Gość hikjiolaaaaa
"ze no tak jestem sama i juz lata swoje mam, nikt sie za mna nie oglada, teraz jest dobrze ale za 10 lat bede jeszcze starsza, mniej mnie bedzie cieszyc i bede siedziec sama w 4 scianach. I chce mi sie plakac ;/" dokładnie tak samo myślę :(

Gość gość
No i w tym tkwi Twój błąd? Dlaczego zakładasz, że mniej Cię bedzie cieszyć i będziesz siedzieć w czterech ścianach? To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie samej, w życiu można robić milion ciekawych rzeczy i wcale nie trzeba do tego mieć faceta.

Gość gość
te durne sąsiadki was hipnotyzują,to wampiry energetyczne,pogonic je i juz

Gość gość
I mówię to ja, samotna 35-latka, która w życiu się nie nudzi i nie siedzi w zamknięciu :)

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
znowu dołek i jego użlania a myślałem że tylko w niedzielę ludzi katujesz :D jak jakiś facet ma z tobą wytrzymać codziennie jak nawet na forum ciezko znosic twoje tematy. twoj facet to bedzie masochistą.

Gość hikjiolaaaaa
ale ja wierze że gdzieś tam jest moja druga połówka, znając moje szczęście w nowej zelandii ale to nic może w następnym wcieleniu sie spotkamy :p