Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tola1238899

Dlaczego nabijacie sie z ludzi o jasnej karnacji

Polecane posty

Gość tola1238899

sama mam jasna karnacje, i wkooorwiam sie zwlaszcza latem gdy ludzie wyskakuja ze swoimi madrymi pytaniami typu: Ty sie boisz slonca czy slonce ciebie? (i glupie smichy hihy) O matko!! czemus taka blada?? wez sie opal!!! Ale jestes biala jak sciana!!! nie mozesz sie opalic/wyjsc na slonce? Otoz niektorzy ludzie po prostu sa zbyt zacofani zeby zrozumiec ze jasna karnacja sie NIE OPALA. A swoimi mądrymi pytaniami tylko sprawiaja przykrosc, wprawiaja w zaklopotanie i wkoorwiaja

Gość gość
mój chłopak miał jasną karnacje i jak ktoś tak mówił to on odpowiadał, że po jasnej karnacji poznaje się arystokrację, a ci co się opalają to chłopi pańszczyźniani ;D

Gość gość
Ale dlaczego się tym tak przejmujesz? Powiedź, że tobie się taka karnacja podoba i po sprawie. Sama jestem ekstremalnie blada i nie widzę powodu, żeby się z tego powodu zadręczać. Nigdy też nie czułam się zakłopotana głupimi docinkami.

Gość bladazawszebyłam
wiem o czym mówisz!! Miałam to samo! Jako nastolatka zostałam okropnie obrzucona błotem za moją bladą skórę. Bardzo to wzięłam wtedy do siebie. Jeden chłopak nabijał sie ze mnie, wyzywał od bladych d*p i wszystko to na forum publicznym gdzie inni mu przyklaskiwali, a na mnie patrzyli jak na kosmitkę. Bardzo to przeżyłam wtedy. Zaczęłam kombinować z samoopalaczami itd. Jednak wyszło jeszcze gorzej niż jak byłam blada. Dałam spokój. Jestem blada i już, jak się komuś nie podoba to wypad. Ale ludzie na poziomie zrozumieją, natomiast z ciołkami nawet nie ma co zaczynać tematu i po prostu olewać te docinki.

Gość tola1238899
na ogol tez sie tym nie przejmuje, ale po prostu mnie ti juz dzis wkooorwilo na maxa i jeszcze te glupie smiechy. A gosc pierwszy- z ta arystokracja to dobre;) Sama mam chec czasem wymyslec jakas glupia odpowiedz na glupie pytanie;)

Gość gość
Śmiesznie wyglądasz ;) ruda blada ok.

Gość HerrPetiaGoras
bo ludzie z jasną karnacją, kojarzą się z personalną z młyna

Gość tola1238899
ludzie sa po prostu bezczelni Czy ja sie kogos pytam: czemu masz pryszcze, czemu masz ciemne wlosy, czemu jestes gruby itd itp to jest dokladnie to samo

Gość gość
Daj spokój, olej. Takie uwagi świadczą raczej o ich ograniczeniu umysłowym i braku kultury. I nie próbuje się na siłę opalać. Opalanie jest generalnie niezdrowe, a przy takiej jasnej karnacji szczególnie. Przyspiesza też starzenie skóry. Zadbaj o filtry przeciwsłoneczne, a "życzliwych komentatorów" olej i tyle.

Gość gość
p******ic to, tez jestem blada i nie lubie sie opalac i nie zamierzam tak samo w******ja mnie pytania i docinki z powodu wagi ( jestem chuda) grubemu nie wolno powiedziec 'ale utyles' ale chudemu 'ale schudles' juz mozna

Gość tola12367798
To jest naprawde wkurzajace, nie wiem po co ludzie zadaja takie pytania. Chca przez to poczuc sie lepsi? Trzeba to olac, na glupote nie ma innego spodobu. Mam nadzieje ze na starosc te same osoby zapytaja: Ojej dlaczego masz mloda skore pomimo uplywu czasu? a ja odpowiem: bo jak bylam mloda to nie smazylam doopy na sloncu ani w solarium ha ha ha:D

Gość gość
a ja mam normalną karnację która łatwo i ładnie się opala kiedyś zawsze w lato musiałam być opalona ale odką skończyłam 35 lat nie opalam się bo szkoda skóry. Czasem tylko nogi do słońca wystawię ale buzię chowam. Poza tym ponoć opalenizna nie jest w modzie i wszystkie aktorki i modelki chodzą blade jak ściana i mnie bynajmniej to nie przeszkadza. Lepiej być bladym i ładną mieć skórę niż wyglądać jak skwarek z pomarszczoną skórą na starość. Poza tym myślę że kobiety w średnim wieku nie wyglądają dobrze w mocnej opaleniźnie to postarza.

Gość gość
a ty jesteś w gimnazjum, że masz takie problemy? trochę asertywności, babo! następnym razem jak ktoś cię spyta, to wytrzeszcz gały z niedowierzaniem i popatrz jak na skończonego przygłupa i powiedz: " to w dzisiejszych czasach ktoś się jeszcze opala?! serio?! no co ty? nie wiedziałam, myślałam, że już tylko w krajach trzeciego świata ludzie nie dbają o skórę.. ojejejej!"

Gość gość
a jak znajoma starsza, to jeszcze można: "a nie boisz się tak smażyć w twoim wieku?" :D

Gość gość
żartujesz chyba, marzę o jasnej karnacji!

Gość gypredddddddddddddd
dlatego, że jesteś blada jak gówno i siedzisz ciągle w domu, całe słoneczne miesiące:O nie masz z kim iść na basen/jezioro

Gość rozowapantera1000
gypredddddddddddddd - Ty to dopiero jestes ograniczony umyslowo... zal