Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatianaaaaaaaaa

sił mi brak moj facet ma komornika i zero na koncie heelp

Polecane posty

Gość tatianaaaaaaaaa

jest mlodym rozwodnikiem, ex zona wziela sobie na niego kredyt, rozeszli sie, nie bylo go stac na splate, komornik zabiera mu polowe wyplaty, jakby tego wszystkiego bylo malo ona ma dziecko z innym facetem, ale ze wzgledu na krotki termin od rozwodu nosi jego nazwisko, ale moj facet nie ma kasy na zaprzeczenie ojcostwa ;/ nie mam juz sil na czekanie pol roku az splaci sie mu komornik i beda pieniadze na zaprzeczenie, sama zarabiam 1500 zl i musze sobie radzic. mam mysli by go zostawic ;/ zaczyna wydawac mi sie nieodpowiedzialny, co robic :(:(:(:( nie chce by mial nie swoje dziecko na glowie, ale brak kasy sprawia, ze moze sie tak stac :(

Gość gość
no bez przesady,to niech pozyczy bo pozniej cale zycie bedzie placil wiec chyba kalkuluje sie bardziej chwilowa pozyczka niz grube tysiace przez lata pol roku komornik to nie tak dlugo,poczekaj jak go kochasz bo zucic facetea tylko dlatego ze ma chwilowo komornika to jakies nieporozumienie,kazdemu moze sie zdazyc chyba ze on juz z natury jest takim lekkoduchem ze zawsze ma jakies problemy finansowe

Gość gość
no wlasnie jestem z nim 1,5 roku i myslalam, ze to chwilowe, ale on ciagle ma jakies p[roblemy

Gość gość
no coz to chyba lekkoduch,niestety moj byly maz tez taki byl,zawsze jakies problemy finansowe ale oprocz tego zawsze jakas kase mial ,twoj chlopak jest napewno mlody wiec jest szansa ze sie ogarnie:-),teraz to juz nie wiem co ci doradzic bo skora ma chroniczne klopoty to raczej zle wrozy

Gość gość
:(

Gość retertrer
Niech pożyczy od kogoś kasę, jeśli to nie jego dziecko to sąd zasądzi od tej kobiety zwrot kosztów badań.

Gość gość
no nie jego...

Gość gość
Kopnij go w doope i to szybko, zycie zmarnujesz i obudzisz sie z reka w nocniku

Gość tatianaaaaaaaaa
jeszcze żebym mogła mu jakoś pomóc i może ulożyć się z tym komornikiem. ale wstretny jest chyba nie dam rady.

Gość tatianaaaaaaaaa
może zaproponuje komornikowi aby sie z nim przespać ?

Gość tatianaaaaaaaaa
ale on wstrętny jest , pryszczaty. śmierdzi od niego jak do nas przyłazi. nie umiem sie przełamać

Gość gość
Klasyczny przyklad jak to kobieta zostawia faceta ktory ma problemy finansowe. Moze faktycznie daj mu spokoj, a juz jak wyjdzie na prosta to ulozy sobie zycie z kims normalnym.

Gość ahahahahahaha
Ale zawsze tak jest, że jak gość ma problemy to kobieta go zostawia samego. A ponoć nie kochają za kase. Ale to są j****e hipokrytki zakłamane.

Gość gość
ja bym zostawiła takiego faceta.Skoro cały czas ma jakies problemy to juz zawsze bedzie je miał.Nie miec pieniędzy to po prostu niedbalstwo.