Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cisowianka26

Czy mloda kobieta z dwojka dzieci ma szanse na nowa milosc

Polecane posty

Gość cisowianka26

Dlaczego mezczyzni boja sie kobiet po przejsciach ? Czy mam szanse na ponowna szanse od zycia ?

Gość gość
a kto by taką chciał ? nie dość, że rozjechana to z 2ką dzieci pfff chyba jakiś desperat tylko.

Gość gość
buhehe ja ci mówie nie masz szans na miłość za pare lat znajdziesz jakiegoś rozwodnika w takiej samej sytuacji jak twoja dawałaś doopy byle komu to teraz będziesz sama.

Gość gość
Dwojka dzieci i 26 lat to juz nie taka mloda. Pewnie nadwage masz jeszcze. Jak masz dobry charakter to szanse sa, ale ktory facet uwierzy w milosc. Juz tak latwo nie daja sie nabierac i wiedza o co tak naprawde chodzi.

Gość cisowianka26
Wcale nie byle komu cwaniaku. Raz tylko zdradziłam swojego mężczyznę z sąsiadem ale to się nie liczy. A drugi raz to gdy karmiłam Burka (mój pies) nachyliłam się i wziął mnie od tyłu. Było mi wtedy tak dobrze...

Gość 66666
Jesteście okropni każdemu może się życie rozpiepszyć A może była po ślubie i facetowi odbiło bo sobie kogoś znalazł i poszedł w długą Ja byłam z gościem 4 lata odpowiedzialnym ,starszym i co ,jak zaszłam w ciążę(której on też podobno chciał) podwinął ogon i spier bo mu się nagle tacierzyństwa odechciało i co faceci mądrale bez skazy.

Gość cisowianka26
eeeej ktos sie za mnie podszywa jakas perfidna menda za przeproszeniem!!! wypraszam to sobie !!! skoncz to cwaniaczku !!!

Gość gość
chyba cie p*****ło można wpaść raz, ale nie dwa razy ! te z dwójką dzieci są przegrane żaden NORMALNY facet nie będzie łożył na nie swoje dziecko !

Gość gość
szkoda dzieci i matki tez ..taka mloda :-D wzialbym ja do siebie moze ?

Gość gość
lepiej poszukaj sobie sponsora

Gość cisowianka26
rozumiem, ze dzieci są przeszkodą ?

Gość gość
dzieci i głupia matka :(

Gość 66666
Myślicie że zostawił mnie po 4 latach z nowonarodzonym dzieckiem z jakiegoś konkretnego powodu? To że mam zeza, garba i pryszcze na owłosionej duupie nie znaczy że nie nadaję się do ruuchania!

Gość cisowianka26
Biorę dwa, czasem trzy fiuuty do ust i tak mi dobrze

Gość gość
Pomyślał ktoś,że można mieć bliźnięta?

Gość gość
dobra uświadom sobie że przegrałaś życie w Polsce taki twój los :(

Gość cisowianka26
Kafeteria-żal!!

Gość gość
pozatym 26 lat to już stare próchno powoli sie robisz lepiej z tobą nie będzie zmarszczki sie zaczynają kurze łąpki lepiej mieć młodziutką 20stke ładniejsza i bez dzieci.

Gość gość
znałem taką jedną w szkole średniej ganiała za fagasami dawała d**y nie powiem była bardzo ładna teraz ma 25 lat jest sama z dwójką dzieci zarabia 1600 brutto i wegetuje z dzieciakami w kawalerce żyjąc za alimenty i taki już jest jej los nie myślisz za młodu to cierpisz całe życie. A ostatnio ją widziałem to wygląda jak żużyta 30stka.

Gość gość
zaraz zaraz ona też ma 26 lat hehe to pewnie ty jesteś ona ma do tego 2ke dzieci z różnymi facetami zgadza się ?

Gość opalinka
Cisowianka: nie przejmuj się tymi komentarzami, tutaj ciężko o prawdziwą poradę. Zwłaszcza przy takim temacie, małolaty wyskoczą z podszywami itp. Na przyszłość polecałabym założyć konto, jak już tworzysz nowy temat, żeby nie było podszywów. A wracając do Twojego problemu, to rozumiem, że łatwo nie jest, ale też nie myśl w ten sposób, że dzieci do Twoja kula u nogi i już nic nowego Cię w życiu nie spotka. Uwierz mi, że są mężczyźni, którzy nie uważają dzieci za problem, jeśli zakochają się w Tobie, to zaakceptują także dzieci. Co więcej: dla niektórych, którzy chcą mieć dzieci, ale boją się tych niewyspanych nocy, zmiany pieluch, to wbrew pozorom, mogą uznać to za plus, że mają już początkowo odchowane dzieci:) A może znajdziesz innego samotnego tatusia i połączycie rodziny?:) Tych możliwości jest wiele, tylko czasem musisz zostawić dzieci u dziadków czy pod opieką opiekunki i poświęcić czas tylko dla siebie. Wiem, bo sama jestem matką i takie chwile wyciszenia czy tylko dla mnie bardzo pomagają naładować mi akumulatory. Koleżanka kiedyś miała podobną sytuację do Twojej, tylko miała jedno dziecko. Wieczorami, jak córka zasnęła, siadała przed komputerem i w necie, na mydwoje, szukała potencjalnego partnera. I oczywiście nie ukrywała tego, że ma dziecko, po prostu szukała wśród takich facetów, którzy zadeklarowali się, że dziecko im nie przeszkadza. Finalnie poszukiwania zakończyły się sukcesem, więc głowa do góry, ogarnij się, weź się za siebie, pozwól innym czasem zająć się dziećmi i powodzenia!:)

Gość wieża samotności
Masz marne szanse, jedź do UK tam dostaniesz chociaż socjal i nie będzie ci brakować kasy, no i nie bedą na ciebie patrzec jak na tredowatą

Gość gość
ma szanse szukaj rozwodnika z dziecmi

Gość pkjhgvfdsa
bez kitu ile tu jadu na kafeterii, prawiczek tredowaty, samotna matka to dziwka i wiele wiele innych stereotypów, wstyd mi za was, autorko nie słuchaj tych dzieci, nie wiem jaki maja interes zebny cie dołowac, ale to nie sa ludzie :D tylko kosmici i pisze to jako mezczyzna...

Gość gość
weź sie piczo za dzieci a nie miłość Ci w głowie... potem Ty za penami bedziesz latać a dzieci samopas bo musisz być zakochana ;/

Gość white demon
a ja jestem młodą panną bez dzieci z rozwodnikiem z dzieckiem i nie jest kolorowo. Alle go bardzo kocham. Koleżanki mówią, że jestem durna że się z takim związałam. :O

Gość don antonioo
masz szanse i to realne, pod warunkiem ze nie jestes typem kobiety co baraszkowała z kim popadnie, a takich kobiet znam duzo, głowa do gory i szukaj