Atenach 0 Napisano Lipiec 30, 2013 Od 11.02.2013r udało mi się zgubić 11,4 kg.... Ale niestety to wciąż za mało. Muszę jeszcze stracić osiem kilo. Zakładam ten topik w nadziei, że znajdę towarzyszki w tej walce... razem na pewno się uda!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 ja chce sie pozbyc jeszcze 10kg 7 kg juz za mna ,a jaka diete stosujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atenach 0 Napisano Lipiec 30, 2013 Wcześniej byłam na dukanie, ale nie polecam. Teraz po prostu ogranicze się do 1000 kalorii i więcej ruchu. A jaki ty masz plan na zrzucenie kilogramów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 no wlasnie ja jestem na dukanie bialkowej i juz musze sie trzymac do konca :p ta dieta mi najbardziej odpowiada bo jem to co lubie a owocow nigdy nie lubialam wiec mi ich nie brakuje ,najgorzej bylo wyeliminowac slodycze i tluste potrawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atenach 0 Napisano Lipiec 30, 2013 A ja znowu lubię owoce i soki owocowe. A ćwiczysz? Bo mi na dukanie to mięśnie zaczeły rosnąć i dlatego spadek wagi był mały... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 5x w tygodniu rowerek na najmniejszym obciazeniu 45-50min ale to dopieru na 2 fazie bo na 1 nie mialam sily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atenach 0 Napisano Lipiec 30, 2013 A po ile czasu na tym rowerku kręcisz? Ja raczej stawiam na bieganie i steper. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach