Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziutaaa

seks a zagrożona ciąża

Polecane posty

Gość ziutaaa

witam, jestem w 30tc. od początku ciąży miałam przeciwwskazania do uprawiania seksu - wcześniejsze poronienia, potem praktycznie 4 miesiące infekcji których nie mogłam wyleczyć, ginka kazała bezwzględnie zachować wstrzemięźliwość. potem skracająca się szyjka, pessar, a teraz skurcze przedwczesne, przez które wylądowałam w szpitalu. i teraz zostaje mi leżenie plackiem i inkubowanie naszej niuni :) i tak post cały czas. jak nie było skurczy, ani pessara, to były przytulanki z mężem ale bez pełnego stosunku i jakoś się dało wyżyć. teraz to mi ani orgazmów paluszkiem nie wolno :P demonem seksu nie jestem, ale już nie mogę wytrzymać, tak mi się chce. kilka dni temu miałam nawet sen erotyczny i pierwszy raz w życiu orgazm podczas snu, który mnie obudził, aż się wystraszyłam bo mnie wszytko zaczęło boleć :( wszędzie widzę cycki i penisy i mam jakieś obsesyjne fantazje erotyczne, w których robię rzeczy, na które nigdy bym nie miała odwagi (szczegóły zostawię dla siebie :D) :P drogie mamy, jak sobie z tym radzić, jak żyć? :) do porodu 2,5 miesiąca, a potem połóg. masakra :D

Gość gość
moja żona też miała zag.ciąże ale jakoś sobie radziliśmy też miała zakaz chodzenia tylko do łazienki i spowrotem do łóżeczka uprawialiśmy sex oral. oraz troszkę anal. nawet terz ajuż po porodzie 4 lata pyta czy nie pow.sex anal tak się spodobalo pozdrawiam spróbujcie czasew warto ale uwazajcie miłej zabawy

Gość ziutaaa
anal i oral to przyjeność dla faceta. ja nie mogę orgazmów, a mi się chce. :/

Gość gość
słuchaj anal to nie tylko przyjemność dla faceta sa kobiety ktore wolą nawet taki sex a ty nie spróbowałas a już wiesz a oral delikatny też daje dużo satysfakcij kobiecie umiejętnie robiony przez męża popros go a napewno się zgodzi tylko delikatnie i ostrożnie bo przeciez najważniejsze zdrowie dziecka

Gość ziutaaa
skad wiesz ze nie probowalam?

Gość gość
oj to przepraszam i co jak było jakie wrażenia

Gość gość
Up

Gość jkjcdbfv
niejedna z nas to przechodziła. też miałam mega chcicę ale wytrzymałam. innej rady nie ma. Do gościa- przy ciąży zagrożonej to i oral i anal są niewskazane bo to głównie o orgazm chodzi a nie o sam seks. no chyba że działało to jednostronnie i żona nie czerpała przyjemności. wtedy gratuluję egoizmu

Gość gość
Przy analu mam najlepsze orgazmy (jestem kobietą), ale to własnie orgazmy chyba nie sa wskazane przy zagrożonej ciązy, więc autorko, chyba daj sobie na wstrzymanie. Mężowi możesz robić robótki ręcznie i oral.

Gość nnnnvvvv
po porodzie na dłuższy czas odechce ci się seksu...zapewniam..