Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka012345

KWIECIEŃ 2014 PRZYSZŁE MAMY

Polecane posty

My jesteśmy ze sobą 2 lata i w sumie to dosyć często to robiliśmy,a le teraz nie ryzykuję, ustaliliśmy, zę przynajmniej do wizyty nic, a potem dopytam się lekarza czy nie ma żadnych przeciwskazań, ale ochoty też nie mam szczerze mówiąc, no pozostaje czasem wiadomo "egzamin ustny" :D

Marion_Silver - ja przy moich silnych mdłościach niestety egzaminy ustne muszę odłożyć raczej w bardziej odległy termin ;)

Gość gosia8905
Ja ochotę to mam, ale mam zakaz przez conajmniej 2 tygodnie. M wraca do domu ostatnio zmęczony to mnie nie męczy he ;)

ha ha ale się uśmiałam z tego egzaminu ,,ustnego''- dobre jesteście Dziewczyny ;-) ;-) ;-)

pepssi85- jest zakaz pisania o poronieniach ale żartować nikt nie zabronił , w końcu dobry humor to podstawa !!!! Buziaki !!!!

Pepssi85- gdybym dziś powiedziała mężowi że teraz tylko" ustnie " to chyba skakał by do nieba ze szczęścia hehehehehe (ale n szczęście póki co mam MEGA mdłości ) Dziewczyny jutro idziemy na uroczystość rodzinną do rodziny męża , mam nadzieje że z MENU trafią w moje zachcianki , najgorzej będzie patrzenie jak inni jedzą tort czy ciasto z samego patrzenia mnie zemdli ;)

ja tam wole slodkie;) ewidentnie. I czuje ze bedzie dziewczynka, jakos tak hmm nie wiem;)

fiona - za jakiś czas się okaże czy się spełnią twoje prognozy ;) mi z kolei nic się jeszcze nie wydaje , wszystkim mówię że pasowałaby mi dziewczynka bo syna już mam , ale z drugiej strony taki malusi chłopczyk ....ojoj :) Będzie co Bozia da - żeby tylko zdrowe :)

no dokladnie bedzie co Bozia da:) kurcze a kiedy juz mozna sie dowiedziec jaka plec? kiedy najwczesniej?:) bo czytalam z gazecie ze miedzy 11 a 13 tygodniem wlasnie

Koło 20 tygodnia powinnaś mieć najpełniejszy obraz płci o ile dzidziuś się dobrze ustawi do zdjecia usg :) u mnie obojętne, aby zdrowe, oj już bym je chciała mieć,ajjjj :):)

Można i trochę wcześniej, wszytsko zalezy od ustawienia bobaska, moja znajoma nie wiedziała prawie do końca, bo na każdej wizycie maleństwo tak się źle ustawiało, ze nie było widać:)

Hej;) U mnie egzamin ustny też w grę nie wchodzi - odruchy wymiotne królują:( A o płci dowiedzieliśmy się w 16 tygodniu. Aniu czekamy na wieści. Dobre wieści!

Benia mój jakby się dowiedział że będzie egzamin ustny to też by chodził ,,zajarany''. Muszę to określenie wprowadzić na stałe do słownika małżeńskiego ;-) Marion dla Ciebie 10/10 Chociaż u mnie nadal wojna domowa, egzaminu nie będzie. Benia to nam by się teraz dziewczynki przydały, nie ma co... A w jakim wieku jest Twój synalek??mój 3 lata i 3 ms. ;-) fiona88 co do płci to wiem że jak się dobrze ułoży (rozłoży nóżki) i jest dobry sprzęt to mówią już w 12-13 tyg. Mój Pisiorek się pokazał dopiero w 20 tyg. wcześniej nie chciał zdradzić płci.

Gość mamaFilipinka
Ja w cora tez sie dowiedwialam jakos kolo 20tyg,teraz zobaczymy jak bedzie,moj maz dzisiaj pytal czy moze na cos liczyc

Pepssi85- a to twój jeszcze maluszek :) mój ma skończone 7 lat i od poniedziałku zaczynamy edukację w szkole ;)

uu....to duży chłopczyk już..Wy zaczynacie szkołę a my zaczynamy przedszkole...ale mam meeeggga stres...

Gość mamaMichala
witam..nie nadążam za Wami... Fiona....jestes z katowic?? ja tez..... do jakiego lekarza chodzisz?? prywatnie czy z nfz?? ja mam dziś 8t3dz...........żadnych mdłości.... pierwsze usg 2 wrzesnia...

pepssi85- wierze , że masz stresa bo ja również miałam i to strasznego , dla mnie to było chyba dużo większe przeżycie niż dla mojego synka ;) A szkołę przeżywamy w miarę na luzie :)

Gość mamaMichala
ja ligota...chodze z nfz na dworcową w centrum...:)

Gość mamaMichala
w epione bede robiła w pon usg ale na piotrowickiej

Gość gość
Ania_ma odezwij sie do nas!

ana lena- super że dzidzius rośnie :) Mnie od wczoraj trochę mdli a poza tym to troszkę piersi bolą i od czasu do czasu kuje w brzuchu. Motylek-mi tez ostatnio jakoś tak zimno,w pierwszej ciąży mnie grzalo a teraz jakby ziębilo ale ja ogólnie jestem zmarźluch. Jak na złość od czasu gdy wiem o ciąży mój synek upodobał sobie siadać mi na brzuchu gdy leże i skakać po nim,oczywiście zaraz go ściągam a on dalej wchodzi :(. A i jeszcze co do tycia w ciąży to przybyło 21kg i po ponad roku jestem +6kg w porównaniu do wagi sprzed tamtej ciąży a kurcze jadłam normalnie,nie to żeby więcej czy coś...Tej ciąży muszę jakoś sie ograniczać tylko jak :( może macie jakieś namiary na ćwiczenia które można robić w ciąży,jakiś aerobik...