Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaglubionamatka

Zdrada partnera

Polecane posty

Gość gość
Na pewno musisz z nim porozmawiac tylko jesli nie masz dowodow to licz sie z tym ze do niczego sie moze nie przyznac. Wcisnie ci jakąś bajeczkę a ty uwierzysz bo bardzo bedziesz chciala wierzyc w jego słowa. A dlaczego zdradzał nigdy sie pewnie nie dowiesz. Po pewnym czasie zrobi to znowu gdy wszystko wróci do normalności. Dobrze radzą Ci musisz potrzymac go w niepewności, cokolwiek zdecydujesz być z nim czy odejść to ten czas jest ci potrzebny na przemyślenie i na to aby sprawdzić czy zalezy mu na tobie.

Gość gość
Przepraszam za przestój w moich odpowiedziach :). Teraz tyle tych gości, że niewiadomo jak sie zwracac :) 2013-07-30 14:25:23 gość - słyszałam, że niejednokrotnie lepiej być zołzą niż za dobrą. Myślę ze tez nie jestem za dobra :) ale calkiem zołzą tez nie powiedzmy cos po środku. Przykro mi, że Ciebie tez zdrada spotkała. Plus miałaś tego taki, że jednak nie mieliście dzieci a ja jestem na niego skazana na wiele lat :/ 2013-07-30 15:02:46 gość - a czy Wy mieliście dzieci? Zdradzał Cie z jedną osobą czy kilka rożnych? U mnie niestety jest to długotrwały romans i to najbardziej chyba boli :/ bo to znaczy, że ich relacja jest jednak bardziej emocjonalna. Właśnie w tym jest problem, że może sie tego wyprzeć :/

Gość gość
Po pierwsze rozmowa z partnerem obowiązkowo. Nie wiem czy zdradził i skąd ta pewność na 100%.\ Różne są powody dla których facet zdradza. Większość wypowiedzi brzmi "pogoń dziada" Łatwo tak komuś radzić, ale gdy samemu się jest w takiej sytuacji różnie to wszystko zaczyna wyglądać. Jedne wybaczą drugie, pomimo że będą żałować nie ustąpią. Rozsądek, uczucie to dwa różne pojęcia. Rozsądek podpowiada zostań. Złość mówi odejdź. Serce i rozum stoją w pewnym momencie na dwóch stronach barykady. Odejdę, a potem płaczę w kącie i przeżywam traumę. x Nie polegaj na zdaniach innych ludzi. Ta sprawa ich nie dotyczy bezpośrednio. To gapie tacy sami jak przy wypadku na ulicy. Komentują, wtrącają swoje trzy grosze, ale nie pomagają. Są żądni widoku krwi. Cieszy ich cierpienie innych ludzi. Dla nich to tylko rozrywka. Pomyśl sama i zdecyduj bez tych podpowiedzi. To twoje życie, nie ich. Oni łatwo rzucają swoje zdania. Ale wpierw porozmawiaj, wysłuchaj, sprawdź. Potem przemyśl i podejmij decyzję. Nie wszystko wydaje się takie proste ja te rady tu na forum. Im łatwo komuś zasrać życie. Bo to nie ich problem. ONI WIEDZĄ NAJLEPIEJ. A to co będzie potem z tobą ? Kogo to naprawdę obchodzi.

Gość gość
Jeżeli nie przeszkadza Ci to, że będzie Cię zdradzał w przyszłości to z nim zostań, jesli tego nie chcesz, to zostaw go.

Gość gość
Czasami jednak dobrze posłuchac rad kogoś kto już coś podobnego przezyl. Po swoich doświadczeniach wie jakie bledy popelnia sie w takich sytuacjach i czego unikac. rzeczywiście na forum większosc osob pisze zostaw go, ale pewnie nigdy nie byli w takiej sytuacji. Ja to przezyłam i wiem jak sie czujesz i co cie dreczy. Czasami dobrze jest dac sobie czas na przemyslenia a nie od razu wybuchnąc. A tak nawiasem mówiąc to zdrada emocjonalna boli jak cholera duzo bardziej niż fizyczna.

Gość zagubionamatka
Własnie niestety zdrada emocjonalna bardzo boli :/ gdyby to zrobił raz moze dwa od tak dla zaspokojenia własnych potrzeb to w pewnym sensie byłoby mi może łatwiej a tak on w pewien sposób się zaangażował w tamta relacje i to boli :/. Wiem, ze te spotkania były/są regularne w każdym tygodniu i codzienny kontakt. Nie potrafie zrozumieć jego postawy co nim kieruje :/

Gość gość
Nie wiesz co nim kieruje? To bardzo proste. Facet wie ze ma w domu kobietę która i tak nie odejdzie, wiec co się będzie przejmował...... Facet cie po rogach wali a ty jeszcze nie wiesz co zrobić..... Nie chce cię obrażać ale ty naprawdę jesteś jakaś dziwna skoro nawet nie Potrafisz mu zrobić awantury. Pewnie się boisz ze zostaniesz sama..... A zostaniesz naprawdę jeśli się szanować nie zaczniesz. A ten facet to jakiś debil. Nie wiem jak można dać się tak ponizac

Gość gość
2013-07-30 15:02:46 gość - a czy Wy mieliście dzieci? Zdradzał Cie z jedną osobą czy kilka rożnych? U mnie niestety jest to długotrwały romans i to najbardziej chyba boli :/ bo to znaczy, że ich relacja jest jednak bardziej emocjonalna. Właśnie w tym jest problem, że może sie tego wyprzeć :/ to ja wiec mamy corke, teraz bedzie miala 3 lata, wtedy miala 1,5. Dowiedzialam sie, gdy zadzwonila do mnie jego kochanka, to byl dlugotrwaly romans. Okazalo sie, ze wczesniej tez mnie zdradzal, juz duzo przed slubem, ale czy to byly romanse, czy wiele kochanek nidgy sie nie dowiem i juz mnie to nie obchodzi zupelnie. Tak czy inaczej teraz ma dziecko z tamta kochanka, a za kilka lat bedzie mial z nastepna, bo taki czlowiek sie nie zmieni, zawsze bedzie sie puszczal gdzie popadnie. Kochanki sie wypieral, wmawial mi bzdury, ale nie chcialam go znac, takze sie do niej wyniosl i czuje sie miliard razy szczesliwsza, wierz mi.

Gość MaXbqees
Autorko jesteś strasznie naiwna i nie zdziw się jeśli twój facet odejdzie od ciebie. Zachiwujesz się jak jakaś desperatka. Kolo cie zdradza a ty pewnie jeszcze mu pyszne obiadki serwujesz bo myślisz ze w ten sposób będzie ci wierny i zda sobie sprawę jak ma dobrze z tobą. Tylko właśnie tak nie jest. Czym więcej dostaje na tacy pod sam nos tym bardziej go będzie ciągłego do innej.... Az w końcu zakocha się i bez skrupułów odejdzie od ciebie..... I sama po części do tego doprowadzasz..... Mężczyźni nie lubią takich miłych grzecznych niun co będą robić wszystko dla nich bo to im się szybko nudzi. Każdy facet musi zdobywać.... Taka ma naturę a ty jeśli się nie otrzasniesz to zostaniesz z dziexkiem sama........ Zrozum w końcu ze jeśli się sama nie zaczniesz szanować to on tym bardziej nie będzie!

Gość gość
3/10

Gość gość
MaXbqees - nie serwuje pysznych obiadków. Obowiązkami się dzielimy powiedziałabym nawet ,że on wykonuje więcej czynności domowych. Możliwe , że jestem naiwina. Ale jestem taka osobą, że nie działam pod wpływem implusu. Muszę wszystko przemyśleć. Jest to przykre i to bardzo, że nie zdradza tym bardziej kiedy byłam w szpitalu. Nie wchodze mu do tyłka. Nasz związek jak dotąd był partnerski

Gość adadadaa
Autorko mnie zradadzal,bo BYLAM ZA DOBRA!!!!!!!! Bylam w ciazy i wybaczylam...no i potem tez zdradzal tylko lepiej sie ukrywal......