Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkomatkocorobić

Polećcie mi jakąś sprawdzoną trampolinę ogrodową

Polecane posty

Gość matkomatkocorobić

Planujemy zakupić dla synka trampolinę, obszukałam już na allegro i inne strony i nie wiem na jaką się zdecydować. Jakiej średnicy macie trampoliny i czy jesteście zadowoleni? Ja myślę nad 244 lub 305.

Gość matkomatkocorobić
I jedynym argumentem, by nie kupować trampoliny jest według Ciebie częste sprzątane? Musisz być baaardzo leniwą kobietą :)

Gość matkomatkocorobić
Mój synek, mimo iż idzie mu dopiero 11 miesiąc uwielbia z innymi dziećmi skakać w trampolinie, do tej pory korzystaliśmy z uprzejmości sąsiadki, ale postanowiliśmy sami zakupić widząc, jaką synek ma z tego frajdę. My zresztą też :P

Gość Giuseppe777
a moja fajna trampolinka? :)

Gość matkomatkocorobić
Mój synek skacze w tym co drugi dzień od miesiąca i za każdym razem ma z tego taką samą radość. Zdziwiona? :)

Gość kkaaaoaoa
Ta od tych liści - bo widocznie u Ciebie cała rodzina taka leniwa,łącznie z dziećmi. Lepiej przed komputerem posadzić,po co im ruch na świeżym powietrzu. Ja mam trampolinę tej firmy: http://www.abcfitness.pl/trampoliny/trampolina_10/ Jestem z niej bardzo zadowolona, dzieciaki z całej wioski się zlatują i się bawią. Argument, że czyszczenie jej to udręka, z doooopy wzięty :D

Gość matkomatkocorobić
Koleżanko, skoro Twoje dziecko tak robi to nie znaczy, że wszystkie. Pozwól, że sama ocenię, czy moje dziecko jest zadowolone czy nie. A poza tym,moje dziecko ma niecałe 11 miesięcy,na prawdę sądzisz, że ma w sobie już takie przywary, że: jak sąsiad ma to ja też muszę!!! A poza tym czytaj ze zrozumieniem: pytanie nie brzmiało kupić czy nie, tylko: jaką? Idź może lepiej posprzątaj tą trampolinę.

Gość matkomatkocorobić
Aaa sory, już ją sprzedałaś, bo Ci się sprzątać nie chciało :D:D:D

Gość gość
trampoliny sie pozbyłam szybko dlatego mówie jak to jest, nie polecam!

Gość biauauuauau
Buaahahaha :D To czym dla Ciebie jest sprzątanie w domu,skoro zmiecenie liści z trampoliny to dla Ciebie udręka :D:D;D

Gość gość
to nie sa tylko liście, to jest wszelaki syf ogrodowy i trrzeba to posprzatac dokładnie i wymyc bo dzieci tam boso mają biegać.

Gość matkomatkocorobić
Nie wiem jak Ty, ale ja w ogrodzie mam porządek. Stoją tam już wielki basen, spora piaskownica i nic prócz liści mi tam nie wpada, więc nie wiem co innego miałoby się znaleźć w trampolinie, a sprzątnięcie tego to kilka minut. Nie mieszkam w lesie, by mi miały tam wpadać gałęzie, konary drzew i gówna sowy :/

Gość gość
Nie mam w poblizu trampoliny wiekszych drzew, liscie mi nie leca, szczerz to tylko raz ja przecieralam po deszczu. Corka 3lata skaka prawie codziennie + pol wsi;) polecam

Gość gość
Polecam trampolina to super zabawa dla całej rodziny. Ja kupiłam na allegro zieloną. Jak znajdę zrzuce link

Gość gość
nie wiem w ogóle o jakim czyszczeniu gadacie, ja moja rozbieram na jesien, i zadne liscie nie wpadaja, wygląda tez potem na drugi sezon jak nowa, jak przelezy w piwnicy zime, daje ja dopiero w maju najwczesniej.. srednica 3 metry chyba jest ok. ja w tym sobie lubie lezec po prostu, jest b wygodna

Gość gość
a stała pod ogromnym orzechem... to juz sto razy gorsze sa baseniki ogrodowe, nawet najmniejsze

Gość gość
to nie sa tylko liście, to jest wszelaki syf ogrodowy i trrzeba to posprzatac dokładnie i wymyc bo dzieci tam boso mają biegać. x x to wiekszosc normalnych dzieci biega boso po ogrodzie, a ty sprzatasz trampoline z lisci, zeby dziecko na nia nie nastapiło?

Gość gość
mam w firmie kilka trampolin róznych firm i rozmiarów, ciezko powiedziec ktora najlesza - jedna ma lepsze spręzyny, druga porzadniejszą gumę, trzecią sie szybciej rozkłada... itp. Jak na przydomowe skakanie to w sumie każda wystarczy. Moje dziecko skacze na trampolinie codziennie. Widze ze duzo lepiej sie bawi na wiekszych - takich powyżej 3,5 m - wtedy moze poskakac, pobiegac w kółko, jak weszla do takiej malutkiej to sie znudzila po 2 minutach. Dla bezpieczenstwa istotna jest stabilnosc drabinki - ale to ciezko sprawdzic kupujac wysyłkowo. No i lepiej troszke jak siatka ma zaczepy mocujace do maty, wtedy masz pewnosc ze sie jakies sznurki nie rozwiązą i dziecko nie wypadnie pod siatką. Ale ogolnie jak sie czasem sprawdzi wszystkie zabezpieczenia.. no i nauczy dziecko suwak musi byc zapiety - to nie powinno sie nic zlego zdarzyc. Nie mam jakos specjalnie wysprzatanego ogródka, moje dzieco czesto kursuje na boso od piaskownicy do trampoliny... nie brudzi przy tym jakos mocno. Sprzatam tam tylko po koszeniu trawy.

Gość gość
My dla dwójki dzieci kupiliśmy trampolinę w rozmiarze 366 cm firmy Athletic. Kupiliśmy w sklepie internetowym http://www.trampoliny.pl/trampoliny-ogrodowe-366cm-12ft/19-athletic24-366-cm-trampolina-ogrodowa-z-siatka-zabezpieczajaca.html a odbieraliśmy osobiście.Jak dotąd (mamy ją od kwietnia) trampolina sprawuje się bardzo dobrze, nic się na niej nie zniszczyło, siatka cała, osłona sprężyn też. Dzieci skaczą prawie codziennie i nic sobie jeszcze nie zrobiły. Od początku zostały jednak uczulone, że mają uważać na siebie nawzajem i nie skakać na siatkę.

Średnicę dobierasz w zależności od tego ile miejsca masz w ogrodzie, wiadomo że im większa tym lepsza, bo na raz może się bawić więcej dzieci (albo dziecko z rodzicem). Ja miałam do czynienia z marką Sapphire i jak na razie (2 lata) jestem bardzo zadowolona. Pomijając drobne zabrudzenia (nie do uniknięcia przy dzieciach) wygląda jak nowa. Skacze się super, jest bardzo stabilna więc nie chwieje się na boki.

Gość joluczka
jeśli masz troszkę większe fundusze to takie trampoliny są super -> http://www.linarium.com.pl/oferta.html,21,TRAMPOLINE wytrzymałość mają taką, że całe kordony dzieciaków im nie dadzą rady. my mamy taką w ogrodzie obłożoną tą taką nawierzchnią jak na placach zabaw i też jest bardzo bezpiecznie, żadnemu dzieciakowi jeszcze nic się nie stało :)

Gość gość
W Hop-Sport.pl mają duży wybór trampolin. Najlepsza będzie duża trampolina z siatką. Jak ty też chcesz sobie na niej poskakać, to w zawsze w opisach produktu szukaj wagi użytkownika. Taka trampolina to frajda nie tylko dla dzieci :)

Gość gość
A słyszeliście o trampolinach Springfree? Podobno to najbezpieczniejsze trampoliny na świecie, mają wiele nagród, certyfikatów itd. Chyba to właśnie je kupię ze względu właśnie na wysoką jakość wykonania i bezpieczeństwo dla dzieci.