Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uśmiech64756

czy jest coś takiego jak reklamacja psa

Polecane posty

Gość uśmiech64756

mam pieska, piesek młody, wykryto u niego chorobę genetyczną, operacja będzie bardzo kosztowna .czyli takich piesków nie powinno się w ogóle rozmnarzać...czyli warto by było zgłosić to temu sprzedawcy i co liczyć na reklamację?:)

Gość gość
kupilas sobie przyjaciela, teraz oddaj, ta, zenada natomiast zglosic wlascicielowi, ze pies chory, ze nie powinien ich rozmnazac kupic psa- to tak c*****y brzmi ze zal

Gość gość
skupilam sie na slowie REKLAMACJA chcesz leczyc, ok, ale ogolnie c*****a sprawa

Gość uśmiech64756
reklamacja w sensie niech teraz pokrywa koszty operacji...żałosna to ty jestes że myślisz ze bym psa oddała!!!!!!!!!!!

Gość uśmiech64756
''reklamacja'' żargon taki...

Gość gość
Idź do hodowcy i powiedz jak jest ,że sprzedał ci psa jako zdrowego, a taki nie jest czyli niezgodny z umową.

Gość gość
wiekszośc rasowych psów ma choroby lub wady genetyczne ew jest podatna na jakieś schorzenia.. Mozesz se reklamować do usranej śmierci a związek kynologiczny wypowie się w tej kwestii jednoznacznie;)

Gość gość
oczywiście, niech płaci tak, tak pomyślałam, nie mam dobrego zdania o takich wlascicielach, ale nie mozna wszystkich wkladac do jednego worka, dlatego cie przepraszam, ponioslo mnie

Wiesz... myśmy kupili psa (z dobrej hodowli) i niestety okazał się chory. Psa nie oddaliśmy ale "reklamowaliśmy" i dostaliśmy zwrot kosztów psa + kasę na operację. Niestety pieska nie udało się uratować choć robiliśmy co w naszej mocy. Jeśli to dobra hodowla to powinno się udać - oni będą chcieli uniknąć negatywnej reklamy. Ale nie oddawaj psiaka! Walcz o niego a hodowca niech Ci odda pieniądze! :)

Gość uśmiech64756
będę walczyć o niego całym sercem, bo go bardzo kocham

Gość gość
A jak to rasa?