Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PELASIA55

ZAKRZEPICA

Polecane posty

Gość PELASIA55

Mój chłopak ma zakrzepicę a ja potwornie boję się że dostanie jakiegoś zatoru podczas sexu. Mam jakąś chorą jazdę bo jak tylko wylądujemy w łóżku myślę że zaraz może umrzeć. Czytałam na necie że tą chorobę można wyleczyć do 6 miesięcy a on choruje od 2 lat co tydz robi jakieś badania. A może prawdy mi nie mówi i jest chory dużo poważniej niż mówi?

Gość gość
okropność, mój w grudniu dostał zapalenia żyły- podobno zrobił się ta skrzep? W każdym razie lekarka się wystraszyła, dostał zastrzyki w brzuch- rozrzedzające krew

Gość gość
w każdym razie, kiedy objawy minęły (to było w pachwinie) to nic dalej z tym nie zrobił, mimo że miał skierowanie do szpitala! Nadal żre byle co, siedzi na d***e (prace ma przy kompie, tagedia) pali jak smok, jedyne co to jest szczupły, ale jak widac to nie ma zadnego znaczenia, trojglicerydy wysokie, mam go kur dosc

Gość PELASIA55
mój ma rentę chorobową

Gość PELASIA55
w ogóle to będzie brał tabletki do końca swojego życia

Gość gość
trzeba brac tabletki ktore rozrzedzaja krew smarowac octem jablkowym czesto

Mój chłopak również ma problemy z zakrzepami żył ;/ ostatnio sporo czytałam o ryzyku jakie niesie ta choroba i martwie się o niego... Na stronie https://www.zakrzepica24.pl/ dowiedziałam się już chyba wszystkiego o tej chorobie i nie wiem co mam dalej robić, jak mogę mu pomóc... Macie jakieś rady dla mnie ?

Gość gość
Mamy takie rady, ze zakrzepica to nie choroba tylko objaw choroby. Tak samo jak biegunka nie jest chorobą tylko objawem chorobowym