Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam zainteresowań a wy jakie macie

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
przesiaduję od 2 tygodni na kafeterii, bo piszę o pracę magisterską na ten temat i muszę przyznać, że świetnie się bawię :P

Gość gość
ja mam tak napięty grafik ze na zainteresowania mi zycia nie starcza:( jedyne co to facet dziecko i spędzanie z nimi czasu -to najpiękniejsze budujące chwile

Gość gość
Fajnie, ale nie masz żadnych hobby poza tym ?

Gość gość
No to mnie pocieszylyscie, nie tylko ja jestem szarą jednostką :)

Gość gość
ta..kocham muzyke , kajaki pływanie...ale nie mam na to czasu nigdy

Gość gość
Mm muzyka to nie hobby, każdy lubi muzykę, tak jak seks i taniec, takie tam zwierzęce instynkty

Gość gość
Ja tez nie mam konkretnych zainteresowan czy pasji...lubie pewne rzeczy mniej inne bardziej, np: dlugie spacery, sport i zajecia manualne wykonuje z duza przyjemnoscia, ale to nie jest moje hobby...potrafie bez nich zyc. Nie znosze za to codziennego wstawania do pracy:)

Gość gość
mam mnostwo, jest tyle ciekawych rzeczy - nawet mi na wszystkie nie starcza czasu opowiem w skrocie 1 kuchnia i gotowanie - lubie to i eksperymenty tez 2 ogrod, wlasne bio-warzywa i kwiaty - ale nie chodzi o posianie rządku aksamitek, sprowadzam roznew ciekawe rosliny, tez egzotyczne, moje ogrod wszystkich zachwyca 3 historia - jest kilka tematow ktore mnie interesuja i juz musze dokpupic nowy regal na ksiazki w zwiazku z tym 4 przetwory domowe - w tym wina, nalewki, robie rocznie setki sloikow, kilkadziesiat butelek win i jeszcze wiecej nalewek. 5 mam tez bzika na punkcie maszyn budowlanych im wiekszych tym lepiej ;-) ogladam na ypoutube filmiki z excavatorami itp 6 sport - biegam, plywam w kajaku, jezdze rowerem 7 podroze - co roku odwiedzam inny kraj (wszystko po taniosci, z namiotem ew. nocleg w hostelach, zadne zorganizowane wycieczki - nie dosc ze to drogie to nudne 8 i sporo drobniejszych spraw. iestety jak wszytsacy cierpie na brak czasu, niby tylko 8h w pracy ale jednak

Gość gość
zainteresowania: historia sztuki, czytanie książek, pisanie opowiadań i wierszy, malowanie farbami olejnymi, gra na fortepianie

Gość gość
wow, niezla lista:)

Gość gość
jak muzyka to nie hobby?- słuchanie eski może nie ale obracanie się w danym klimacie zbieranie wyszykanych kawalkow spotkania z twórcami to co to ma być?

Gość gość
u mnie muzyka- i to jest hobby, bo nie tylko slucham a tlumacze teksty, czytam biografie, historie grup muzycznych, sama troche gram na klawiszach i bebnach sport- uprawiam nie ogladam fotografia mody, ilustrowanie mody, ksiazki- buduje biblioteczke plus lubie czytac no i podroze, narazie palcem po mapie, choc troche juz mam za soba, ale to kropla w morzu no i interesuje sie dieta i uroda- od podszewki

Gość gość
mam zainteresowanie: degustacja alkoholi weekendowa

1. bieganie (aktualnie trenuję do maratonu) + oczywiście czytanie o tym ;) 2. chodzenie po górach, 3. gotowanie i zdrowe odżywianie, 4. czytanie książek, 5. fotografia, 6. poznawanie historii i odkrywanie "tajemnic" mojego miasta i województwa, 7. żeglowanie, 8. gra na basie, I takie tam :)

Gość gość
dokladnie i koncertyyyyyyyyyyyyyy i kino kocham, i teatr tez, i znajdz na to wszystko czas, ale wszystkieog po trochu ;-)

pasja, cz zainteresowania mogą się różnie przejawiać, ważne, żeby się nie nudzić, coś w życiu zmieniać, ale powiem wam, że nawet i takie zwykłe zajęcia mogą być bardzo ciekawe, tutaj https://www.facebook.com/stabilopl/app_514521725269026 znalazłam bardzo fajną akcję, a wcześniej nie zastanawiałam się nad tym ile koloru można wprowadzić do codziennego życia.