Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alebabka

czy są blogi urodowe dla starszych kobiet

Polecane posty

Gość alebabka

Ostatnio tak szukam jakiegoś bloga, który by nie był pisany przez młode laski. Wiadomo, jak się jest młodym i ładnym, to niewiele trzeba kombinować, żeby dobrze wyglądać. A im człowiek starszy tym gorzej. A blogów z poradami kosmetycznymi i urodowymi dla kobiet starszych brak. Są 2 może 3. Tak jakby kobiety 40, 50 czy 60 letnie nie dbały o siebie. Znacie może jakieś ciekawe blogi dla starszych kobiet?

Gość alinalb
Zawsze się dziwię ludziom którzy aż się marszczą z nudów i rzucają żartami rodem ze scieku jak gość wyżej. A tak bardziej na temat: tu jest jeden: http://balakier-style.pl/

Gość gość
he, je, hehehe.. dobre z tymi trumnami..

Gość kufajkauu
może to nie blog, ale prawie - fanpejdż na facebooku https://www.facebook.com/mojanowafigura - prowadzony jest przez kobiety w różnym wieku i naprawdę są tam podejmowane problemy również pań 40+. zresztą sama zobacz, żaden to problem

Gość gość
"Nie mam zamiaru się obrażać. Oczywiście nie cieszy mnie ten komentarz. Opisuję tutaj część swojego życia i moje emocje z tego okresu. Opisane historie są autentyczne. Wierzę, że osoby czytające moje wpisy niejednokrotnie utożsamiają się ze mną, bo to co opisuję jest po prostu prawdziwe. I tyle... " Blog; jesttempo.bloog.pl

Gość karla776
Jak nie ma to może samemu warto zacząć prowadzić na początek na jakieś darmowej platformie jak tky.pl Może grupa odbiorców będzie na tyle duża że da się na tym zarabiać.