Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goam

co to jest

Polecane posty

Gość goam

to głupie ale nie mam z kim o tym porozmawiać... znam kogoś od 1,5 roku tworzymy ze znajomymi wspaniałą paczkę, oboje nie mamy partnerów. Miedzy nami bywało juz różnie od wzlotów po upadki jednak zawsze cos nas do siebie ciągnie. Mimo ze ON jest tym podrywacza miedzy nami nie bylo nic wiecej niż pocałunki przytuanie. Ostatnio wspolnie spędziliśmy paczką kolejne juz wakacje. Wróciłam i w mojej głowie jest milion myśli... Mysli o nim... Myslę często i duzo... znamy sie juz tak dobrze. Cięzko mi zwrócic na kogos uwage i dłuższe zainteresowanie... Boje sie że on znaczy dla mnie za dużo niz powinien a ja nigdy mu o tym nie powiem... :( w końcu nie znam go od wczoraj, znamy sie juz dobrze... duzo osob mówi że kiedyś bedziemy razem tak jakby widzieli miedzy nami jakąś chemie ale nigdy nie poruszyliśmy miedzy nami takiego tematu.

Gość gość
A spotykasz się z nim sam na sam czy ze znajomymi zawsze? Fajnie by było, jakbyś zaczęła często gdzieś wychodzić tylko z nim. Wtedy jeśli twoje uczucie jest odwzajemniane, to ten fakt łatwiej wyjdzie na jaw. ;)

Gość gość
tak tylko wtedy musiałabym mu takie spotkania proponowac a to już nie jest takie proste bo wiadomo o co chodzi... Czasem się tak zdarza bardzo rzadko, kiedys bylismy na koncercie razem przegadaliśmy dużo czasu bo nie zawsze jest ku temu okazja.