Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malina_141

Mój były chłopak

Polecane posty

Trudno mi będzie napisac o wszystkim co sie wydrzyło w moim życiu przez ostatni czas więc postaram sie streścić to co najważniejsze...Mam 23 lata mam chłopaka juz od prawie 4 lat, kocham go, wydaje sie ze jestem szczesliwa, ale czegos mi brakuje. Jakis czas temu, nie wiem kiedy dal o sobie znac moj byly, ktory kiedys mnie porzucił, było mi ciężko... był moim przyjacielem. Od zawsze to on chciał być ze mna, to on sie starał, ja weszłam w to i sie zakochałam, a on wtedy to wykorzystał i mnie zaczął odtrącać(mielismy wtedy po 19 lat) Teraz po latach nieodzywania sie zaczął mnie przepraszac za to w jaki sposób ze mna zerwał itd. To był szok, ja znowu zaczełam o nim myslec, śnić... dalej sie do mnie odzywa, spotykamy sie, raz chcial mnie pocalowac, ale nie mogłam tego zrobić... Teraz bym to zrobiła, nawet nie czulabym wyrzutów sumienia , bo to pragnienie jest takie mocne. Najlepsze jest to, że ostatnio spałam u niego z nim w łóżku, do niczego nie doszło, ale całą noc mnie przytulał, głaskał i trzymał za ręke. Ogólnie jest to typ faceta, który jest trudny w zdobyciu i ceni sobie prywatność. Mam w głowie gwiezdne wojny... pomóżcie :)

Gość gość
Pogadaj z nim o tym co bylo kiedys.Zapytaj,czemu tak postapil itd.