Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mięsny gość

Jakie mięso podajecie swoim dziecim w wieku rok półtora

Polecane posty

Gość mięsny gość

Moja głównie je kurczaka, najczęściej udka, piersi, rzadziej skrzydła i indyka (to samo plus polędwiczki), czasem wieprzowina i wołowina, czasem kaczka. No i ryby, ale rzadziej. Nie podawałam nigdy królika, bo nie wiem, czy to mięso marketowe jest dobre.

Gość gość
na pewno lepsze niż twój kurczak, chyba że masz wiejskiego to zwracam honor

Gość gość
polędwiczki wieprzowe, mielone mieszane wołowo-wieprzowe, schab, wołowina, cielęcina, indyk, kurczak wiejski, kaczka wiejska, gęś wiejska lub ze sklepu, gołąb wiejski, bardzo rzadko królika ze sklepu.

Gość gość
kabanosy, pieczone i gotowane wołowina, wieprzowina, kurczak, indyk. mój lubi mięso, nie lubi chleba i makaronu.

Gość gość
z ryb najczęściej dorsza atlantyckiego, inne ryby je u dziadków oni są smakoszami i znają się na dobrych rybach.

Gość to ja byłam
polędwiczki wieprzowe, mielone mieszane wołowo-wieprzowe, schab, wołowina, cielęcina, indyk, kurczak wiejski, kaczka wiejska, gęś wiejska lub ze sklepu, gołąb wiejski, bardzo rzadko królika ze sklepu. Z ryb najczęściej dorsza atlantyckiego, inne ryby je u dziadków oni są smakoszami i znają się na dobrych rybach. xxxxxx u nas na pierwszym miejscu mięso no i uwielbia warzywa, zje wszystkie.

Gość hhhhh
schab smażony,mielone,kurczak,filety wszystko po mału i trochu.

Gość gość
my też dajemy schab ale duszony a mielone w postaci klopsików. Smażone dla 1-1,5 dziecka to przegięcie.