Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leeeenaaaa

ćwiczenia na schudnięcie

Polecane posty

Gość leeeenaaaa

Cześć Wszystkim :) a więc chciałam wam powiedzieć, że od 19.08.2013 zamierzam się wziąć za siebie - domowymi ćwiczeniami. Dlatego dopiero wtedy ? Jak wrócę z wakacji rzecz jasna :) a więc sporządziłam już sobie mały plan, bo bardzo dużo artykułów czytałam o tym, popytałam się kolegów, którzy już co nieco na ten temat wiedzę i zaczynamy ! to wszystko bez jakiejś katowniczej diety, bo rodzicie by mi nawet nie pozwolili przejść na dietę, hihi ;) czasami brak mi motywacji, ale może tutaj ją znajdę ? kto ciekawy ćwiczeń, które mam nadzieję pomogą ? kto chce się przyłączyć? :) pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
mnie sie nie chce cwiczyc , wole diete

Gość Migotka co zdeptała kotka
Ja od niecałego m-ca ćwiczę Skalpel z Ewą Chodakowską.

no wlasnie o to chodzi w tym, ze wiekszosc nie chce nawet podniesc d**y z fotela tylko zrec potrafia. A nie chodzi tu tylko o schudniecie i diete. Przynajmniej nie mnie. ja robie treningi. INSANITY i p90x - jestem silniejsza - wymagam z kazddym dniem wiecej od siebie - jem bardzo zdrowo, ale czasami cos na slodko sobie kupie - oszczedzam mase pieniedzy - zarazam znajomych ( chude laski) to przylaczenia do mnie - akceptuje swoje cialo takie jakie jest - ciesze sie z kazdego wysilku, nawet jak jest ciezko, a JEST CIEZKO - waga leci! centymetry to samo na poczatek proponowalabym ci 30 DAYS shared jilian michales program kazdego dnia robisz sobie maly trening. a jak nabierzesz wprawy to trudniejsze cwiczenia: insanity, p90x uwierz mi, po paru dniach bedziesz chciala wiecej :)

Gość gość
A gdzie znaleźć p90x. Na youtub ich nie ma :(

Gość gość
Ja polecam Ci konsultację z świetnym dietetykiem. Który mi bardzo pomógł bo dobrał ćwiczenia i dietę :) nie głodzę się u niego poprostu wiem co jeść albo jakie produkty zastapić innymi... :) Udziela konsultacji telefoniczych ! Od wakacji schudłam 8 kg :)