Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maładezorientacja

Co ja mam zrobić z tym chłopakiem

Polecane posty

Gość maładezorientacja

Sytuacja jest pokręcona, znamy się od paru miesięcy, kiedy się poznaliśmy oboje byliśmy po niedawno zakończonych związkach (to był jego jedyny dotychczas związek co mocno mnie zdziwiło, bo nastolatkiem już dawno nie jest). Właściwie gdyby nie kontakt z jego strony to pewnie tej znajomości już by nie było, bo to zawsze on proponuje spotkania i wychodzi z inicjatywą rozmowy w 90% (ale ja się na te spotkania zgadzam i mu odpisuje, więc...). Nie jestem zakochana, ale przez te kilka miesięcy stał mi się bliski, pisaliśmy ze sobą codziennie, o wszystkim, od czasu do czasu pojawił się lekki flirt i tyle. Dopiero po kilku spotkaniach nieśmiało mnie objął. Po kolejnych kilku mnie pocałował. Ja się pytam- o co tu, cholera, chodzi? Teraz ja wyjechałam do pracy na wakacje, nasz kontakt się trochę rozluźnił, ale on nadal go inicjuje. Ostatnio nawet, po kilku dniach milczenia, napisał, że tęskni. Musiałam przeczytać tą wiadomość kilka razy, bo nie dowierzałam, to do niego niepodobne, on nie należy do tych co rzucają wyznaniami na prawo i lewo. I teraz nie wiem, mam wrażenie, że trafiłam na faceta niedojrzałego emocjonalnie, który sam nie wie czego chce. Co zrobić, żeby nim potrząsnąć? Bo nie czaruje się, że się zakochał, przecież wiem jak się zachowuje zakochany facet. Ale też wiem, że nie jestem mu obojętna. Co zrobić, żeby się zdecydował, w prawo albo w lewo? Bo to zawieszenie jest męczące.

Gość gość
jakby tęsknił to by się spotykał, nie mógł byc 1-2 dni bez ciebie.. po pewnym czasiejest rutyna i nalezy to zakonczyc

Gość maładezorientacja
Nie mamy jak się spotkać, bo ja jestem kilkaset km od niego. Przecież napisałam.