Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziasmooth

Czy macie na boku kochanków

Polecane posty

Gość gość
to po co ci mezowie wyjezdzaja? sami sa sobie winni, kobiety potrzebuja bliskosci,malzenstwo na odleglosc to nie malzenstwo, tutaj tez mozna zarobic, byc moze malo ale co lepsze miec pieniadze i zyc w zaklamanym malzenstwie czy nie miec ich wiele ale zyc razem i razem zmagac sie z przeciwnosciami? Nigdy nie zostawilbym zony samej w kraju a juz na pewno nie z dzieciakami. Nie mozna miec wszystkiego trzeba albo rodzina bez luksusow ale razem albo imitacja rodziny ale za to na Majorce

Gość słodkaslowianka
Jedni ukladaja sobie zycie tak drudzy srak przeciez zawsze mowimy jaki ten swiat maly a teraz nagle taki wielki sie zrobil? Przyznaje jest to jakas tam patologia ale np moj maz nie mogl sie realizowac w kraju ZA BIEDNY JEST jego usluga jest luksusem ale nie o tym temat kochankow jak widac maja i te ktore maja meza kazdego dnia do bycia kochanka najwidoczniej trzeba miec ten qrewski gen...

Gość gość
jasne,ze trzeba i nie mozna powiedziec,ze kazda zdradzi ale nie da sie tez ukryc,ze kobieta ktorej brak czulosci jest bardziej podatna na okazywanie jej przez potencjalnych dymaczy, statystycznie bardziej podatna

Gość gość
ss a nie mogl zmienic zawodu aby byc ze swoja ukochana? mogl tylko nie chcial, nie powiesz mi,ze na codzien nie brakuje Ci go,ze nie masz ochoty sie przytulic,posmiac razem czy po prostu porozmawiac

Gość gość
słodkaslowianka:) qrewski gen... :) ładne określenie:)) ale czasem okoliczności tez sprzyjają:)

Gość gość
okolicznosci sprzyjaja tym ktorzy go maja:-P albo owe okolicznosci pozwalaja uswiadomic,ze go maja

Gość gość
Fajne określenie;-) Chyba mam taki gen,bo mąź na boku,a kochanek na pierwszym planie....

Gość słodkaslowianka
Oczywiscie ze brakuje czulosci bliskosci nie powiem ze chwilami c**j jasny nie trafia ale cos za cos kazdy uklada sobie zycie wg swojego scenariusza sa tez tacy ktorzy dostaja go do lapy i nic do powiedzenia nie maja to Wasze zycie zdradzacie ok. ale mowie Wam tylko ze nie macie zasad kiedys tak ladnie napisala zona Zyona Bozia nie kasjer od razu nie wyplaca czy jakos tak cos w tym jest zastanowcie sie...

Gość dorcia z miasta
powiem wam, że ja mam 2 kochanków, z którymi uprawiam seks, a 2 dodatkowo w rezerwie, z którymi pisze i rozmawiam, ale nie spotykam się na seksik. Oni o sobie nie wiedzą. Po 40 podniosło się moje libido i lubię zmiany od czasu do czasu, bo rutyna zabija.

Gość gość
rzniesz sie z nimi na przemian i z mężem tez?:)

Gość dorcia z miasta
oczywiscie, a co to przeszkadza? Trzeba mieć jakies porównanie i adrenalinkę przecież. Oni są kawalerami, więc od żadnej żony po pysku nie dostanę. Jeden ma narzeczoną, a drugi pół roku temu zerwał z dziewczyną.

Gość gość
a miałaś tak ze 2 w jednym dniu?

Gość dorcia z miasta
nie nigdy tak nie miałam, ale było np. jednego dnia z kochankiem, a następnego rano z mężem.

Gość jollaaaaaaaaaaaa
i dajesz rade czasowo? mąż nic sie nie domyśla?

Gość dorcia z miasta
czasowo jest kiepsko, ale raz w niesiącu można coś wykombinować, jakiś wyjazd z dala od domu, żeby wpadki nie zaliczyć.

Gość jollaaaaaaaaaaaa
a jak wychodzisz na spotkania to przecie chcesz wyglądać sexi jak sie stroisz to mąż nic?:)

Gość dorcia z miasta
nie stroję się przesadnie, a jesli gdzieś wyjeżdżam to też niby normalnie ale elegancko, on zna mój styl i wie, że do pracy tez tak chodzę ubrana, czasami tylko bieliznę do torebki biore i później gdzieś przebieram. Czasami mąż mówił, co się tak stroję, to odpowiadałam- a co mam wyglądac jak kopciuch?

Gość do głupiej słowianki
przestań być taką zakłamaną k***wką! jak czytałem cię na innym temacie gdzie udostępniłaś telefonik inaczej gr*****aś. kochaś puścił cię kantem i dlatego odgrywasz się na obcych ludziach?

Gość gość
Tu nie ma żadnej głupiej słowianki, więc do kogo skierowany jest ten wpis?

Gość jollaaaaaaaaaaaa
a jakiś sexy ciuchów nie zabierasz żeby sie przed spotkaniem przebrać?:)

Gość dorcia z miasta
Nie zabieram seksi ciuchów, spódniczka i bluzeczka, albo sukienka i to wystarczy. No i nigdy nie spotykam się wieczorami ani w nocy, bo to wzbudziłoby podejrzenia męża.

Gość gość
No to ja też się pochwale :) Ja też mam kochanka a mam dopiero 25 lat ... Mam męża ale co z tego jak okazał się alkoholikiem , nie odchodzę od niego bo grozi samobójstwem ale kiedyś będe musiała wstyd tylko na kazdym kroku przynosi . Rodzina zaczyna się odsować odemnie bo nikt nie chce mieć z nim cokolwiek wspolnego . A co do kochanka to poznałam go zakochałam się i dlatego jest choć z jego strony uczucia raczej do mnie nie ma :(

Gość jollaaaaaaaaaaaa
25 lat:) a kochanek dużo starszy?:)

Gość gość
nie dożo 27 lat ma :) .Jest boski za nic z niego nie zrezygnuje . Jutro się spotykamy i już jestem podniecona i cały czas mam mokro :|

Gość jollaaaaaaaaaaaa
kochanek tez żonaty?

Gość emanuellla
Ja też mam młodszego o 17 lat i jest bardzo ekscytująco.

Gość słodkaslowianka
Z kochanka zrezygnowalam niedawno. Szukam innego. Chetni pisac:-P

Gość slodkaslowianka
A nie mozna tak zapytac spokojnie dlaczego podalam nr? Nie przyszlo Ci do glowy ze to byl moze taki test?mam podac jego wyniki? Ja sobie nie mam nic do zarzucenia lubie bawic sie slowami lubie robic z siebie poyeba a nawet k.u.r.w.e .to swiadczy tylko o moim poczuciu humoru moze nieco chorym ale przeciez tu wiekszosc takich... Od razu poyebana...myslisz ze mi zalezy zebys myslal o mnie ze wspania seksowna i podniecajaca? A jak myslisz dlacxego w stopce tak dlugo byl moj mail? To moze tez test? Tak trudno na to wpasc?

Gość gość
Maz znow dzisiaj rano na trzy miesiace mnie pozegnal a na mnie czeka znow szlencza sobota i niedziela z moim ukochanym z ktorym juz rok w wolne chwile szaleje, a ma mnie czym zabawic i porypac na maxa

Gość gość
jeśli ktoś kto zna słowiankę wie, iż ona tak nie pisze...a jeśli pisze to...brak mi słów