Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex w trio jak

Polecane posty

Gość gość

jak dałoscie sie przekonac do tego swoje,u facetowi

Gość oooooon
Dobre pytanie :) tez chce moją przekonać i niby nie, ale mysli o tym.. jakie macie patenty?

Gość gość
Dobra metoda jest szczera rozmowa po ktorej moja mila spakowala moje rzeczy I kazala mi wipierdalac z domu.

Gość country girl
to proste, powiedziałam, że za chwilę do tego pokoju wejdo jeszcze dwóch mężczyzn i że ma nie robić wiochy 🖐️

Gość gość
oj ale mam ochotę :p zaraz zacznę sama sobie dobrze robić...

Gość gość
a czym przekonac kobiete w zwiazku, ktora nie do konca jest przekonana do tego, ale fantazjuje o tym czesto?

Gość MironXXX
w trio - z jedną babką - decydujące dać jej porządnie possać. mniammm... najlepiej, żeby jeden był gruby i niekoniecznie długi, a drugi twardy, długi i z dużą mordą... jeden pieści i wtyka paluchy na dole, w c*psko, w d*psko, po stopach, po udach... drugi ściska cycuszki, wierci w uszkach, klepie po twarzy... jak się spuszczą, zacząć od nowa, fajnie gdy nastąpi zmiana... bywają babki, że lubią, jak ich jest trzech, a nawet czterech!

Gość gość 5
ja moją po pijaku nakręciłem a na drugi dzień udawałem że nie wiem co sie stało i mało pamiętam a moja na to żałuj bo było mega żajefajnie i od tamtej pory latamy na takie imprezki.

Gość gość 5
podstawą jest żeby była zgrana paczka i zadnych zachamowań jesli sie wachacie to dajcie sobie spokój .

Gość MironXXX
no nie wiem, Gościu5, faceci może... ale babki, im więcej nieznajomych pałek (w wyobraźni) tym gorętsze

Gość mały ogier
jade z wami.

Gość MironXXX
gościu5, zachęć bardziej, np. jak to ma być z dwoma parami razem? ja raczej tego nie miałem jeszcze ;)

Gość MironXXX
gościu pięć, jak by to miało być w dwie pary... nad morzem? wybacz, w tej kwestii jestem trochę zielony, a chętnie bym spróbował ;)

Gość gość 5
panienki marzą o dużo kutasów na raz już widziałem jak godzinami obrabiały nasze pałki było cudownie daje wam słowo że noc jest za krótka.

Gość gość 5
dwie pary czyli ty twoja partnerka i jakaś nowo poznana para. ostatnio zapoznałem pare profesorów ona buła cudowna dawała we wszystkie dziurki.

Gość MironXXX
a jak by się jeszcze jedna para chciała dołączyć?

Gość gość
Może trochę nie na temat ale uważam, ze zwykły seks jest przereklamowany, warto spróbować czegoś nowego np seks telefonu... Moje pożycie erotyczne ożywiły dziewcyzny z http://seks-telefon24.pl/ tylko się nie śmiejcie, tego najpierw trzeba spróbować a dopiero potem oceniać.

Gość gość
To ja dałam propozycję seksu grupowego. Mąż się ucieszył i doradził dwóch kochanków. Tak mocno zerżnieta dawno nie byłam.