Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest z tym wfem na studiach

Polecane posty

Gość gość
Uś ma tak, że dzieli na zajęcia dla kobiet i facetów, są różne do wyboru. Niektóre sa zaliczane za obecność. Ja miałam tak, że musiałam robić ćwiczenia na ocenę - byłam na siatce i musiałam serwować, odbijać ileś tam razy, wykonywać różne rzeczy. Załatwiłam sobie zwolnienie, bo nie byłam w stanie. Dużo dziewczyn miało 3 w WFu

Gość gość
U mnie podane są nazwiska prowadzacych, wyszukalam na stronie, że zajmują się oni: judo, tenisem stolowym i sportami siłowymi (co to jest?), czyli będę musiała wybrać którąś z tych sekcji?

Gość gość
Czyli będę skazana na tenisa stołowego przez cały rok? Jak mozna zaliczać tenisa na ocenę?

Gość gość
Na podstawie postępów.

Gość gość
Normalnie. Będziesz się uczyć różnych rodzajów uderzeń i będziesz za to oceniana.

Gość gość
1,5 godz. tygodniowo tracic na odbijanie piłeczką. Skoro jest napisane, że prowadza oni takie sekcje, to znaczy, że mam do wyboru wyłącznie sekcje, żadnych normalnych zajęć?

Gość gość
Wołałabym na podstawie obecności, miałam zwolnienie od ortopedy, ale przy tenisie pewnie nie wchodzi w grę.

Gość gość
Może jest ktoś z Białegostoku, kto odpowie na pytania dotyczące wfu na studiach?

Gość gość
Wejdź sobie na jakieś forum swojej uczelni i tam pytaj.

Gość gość
Nikt tam nie zagląda od lat

Gość gość
Na aerobik chętnie bym poszła, ale nie widzę takiej sekcji. To skandal, żeby nie było wyboru

Gość gość
ku.rwa jak sie temat rozwinąl, japrdl

Gość Niedojrzała
Zaliczają na podst. obecności.

Gość gość
Jaki skandal? Przed chwilą chciałaś skakać przez kozła i stać na rękach. :D Podejrzewam, ze sekcje, ktore wymienilas sa dla tych, którzy są bardziej zaawansowani i nie sa to zajęcia rekreacyjne.

Gość gość
W Białymstoku? Skoro jest napisane, że na ocenę, to chyba oceniają jakieś elementy.

Gość gość
Podane sa 3 nazwiska prowadzacych, znalazłam info, że zajmują się sekcjami: judo, tenis stołowy, sporty siłowe, więc chyba nie bedzie normalncy zajęc tylko sekcje, A jest to skandal, bo kobiety praktycznie nie mają wyboru. Skoro mam poświęcić te 1,5 h tygodniowo, to wolałabym aerobik, przynajmniej byłby to lepsze dla mojej sylwetki, bo tenis to strata czasu

Gość gość
Ale sekcja sportowa to jest właśnie w-F dla zaawansowanych, a nie dla sportowego plebsu. To jak sksy w liceum.

Gość gość
A jak wygląda wf dla sportowego plebsu?

Gość gość
No jak wygląda wf dla plebsu?

Gość gość
UP

Gość gość
Wygląda tak, ze zeby w nim uczestniczyć nie trzeba mieć żadnych umiejętności, jest sie przyjętym z urzędu. Naprawdę nie wiecie co to jest sks i sekcja sportowa? :o

Gość gość
Ale co robi sie na takim zwykłym wfie na studiach? Skor nie ma kozła czy stania na rekach, to z czego są zaliczenia? jest napisane, ze zaliczenie na ocenę, czyli muszą byc jakieś ćwiczenia na ocenę

Gość gość
Ja wygląda zwykły wf na studiach?

Gość gość
Napisze ktoś wreszcie, co robi się na wfie na studiach?

jak ja miałam wf na studiach to w sumie były to zajęcia jak w szkole średniej, głównie jakieś rozgrzewki, potem granie w siatkę albo w koszykówkę, ewentualnie jakiś aerobik...nic szczególnego, czemu się tak obawiasz tych zajęć???

Gość elijah roland
Zastosuj na szybki i wygodny kredyt na spłatę rachunków i rozpocząć nowy finansowania swoich projektów na niskie oprocentowanie w wysokości 3%. Czy kontakt z nami poprzez: elijahloanfirm@hotmail.com z kwoty kredytu potrzebnego w naszym minimalnej oferty kredytowej jest 1,000.00 dowolnego wyboru kredytu amount.I am certyfikowany, zarejestrowany i legit lender.You może skontaktować mnie dziś, jeśli jesteś zainteresowany w uzyskaniu tego kredyt o kontakt na więcej informacji na temat procesu kredytowego, proces jak w warunkach pożyczki i jak pożyczki zostaną przeniesione do Ciebie. Potrzebuję twojej szybkiej reakcji, jeśli jesteś zainteresowany

Gość sarenka_2907
szkoda, że na w-fie nie ma samoobrony dla kobiet! Z chęcią bym się zapisała, tak zostaje mi tylko gaz łzawiący.....