Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneeshlalaaa

welon na allegro

Polecane posty

Gość aneeshlalaaa

czy trzeba go było potem jakoś specjalnie prasowac? jak macie godne polecenia firmy to polećcie cos...

Gość gość
ja kpiłam welon na allegro nie pamietam z jakiej firmy i byl nieco pognieciony ale użyłam pary z zelaska nastawialam na duza ilosc pary i w pozycji pionowej nie dotykajac welonu udezeniem pary sie welon rozprostowal

Gość gość
chyba własnie z tej strony kupilam welon

Gość gość
może jeszcze ktos coś poleci? czy te welony z allegro są dobrej jakosci?

Gość gość
Ja zdecydowałam się na welon z allegro ponieważ wybrałam jednowarstwową zwykłą ciętą mgiełkę. Najprostszą, ale długą. Przymierzałam w salonie i niczym prócz ceną (salon 120 zł), allegro 50 zł, się nie różniły. Może gdybym chciała z koronką lub z jakimiś ozdobami to byłoby mi się ciężej zdecydować, ale taki zwykły welonik niczym nie odbiegał. Był bardzo ładny:) i jestem zadowolona z zakupu. Ja kupowałam od sprzedawcy na allegro JMart_suknie i mogę ze swojej strony polecić.

Gość gość
butterfly-dodatkislubne.pl - wielkie problemy z prawem konsumenta do zwrotu towaru. UWAGA

jak najbardziej można kupić fajny welon na allegro, za dużo mniejsze pieniądze. Chociaż jeżeli wybiera się suknie w salonie to na ogół dostaje się rabat na dodatki i wówczas welon jest w cenie sukni - ja tak miałam :)