Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej suchajcie mam bardzo ważne pytanie jestem w 10 tyg ciąży właśnie przed chwilą zauważyłam plamki krwi byla nie czerwona a blada różowa. Co to może być czy powinnam się martwić. Dodam że dzisiaj wniosłam wózek z dzieckiem na 3 piętro czy to może być od tego

Gość gość
do szpitala!

Gość gość
Kiedyś już takie miałam lekarz kazał mi się oszczędzać

Gość Styczniowaa
Możliwe iż od ciężaru ale w takich sytuacjach tylko lekarz Ci powie co się dzieję i nie warto tego bagatelizować!

Gość Styczniowaa
Mówi się że każde krwawienie w ciąży trzeba skonsultować z lekarzem mój gin mi pow że na krwawienie najlepsze jest leżenie ale na szczęście do tej pory nie wystąpiło :)

Gość gość
no to nic nie rób tylko się oszczędzaj a później płacz że coś nie tak... nie lepiej jechać na pogotowie???

Gość gość
Gdybym to bagatelizowała to bym tu nie weszła po poradę. To jest doslownie kilka kropel

Gość gość
Nie wiem czy to ważne ale brzuch wogule mnie nie boli

Gość gość
I co teraz powinnam zrobić

Gość aguuuuuu
powinnas teraz jechac do najblizszego szpitala, ja przeszlam 3 poronienie, dobrze ci radze, oby to tylko od podnoszenia ciezaru, a jesli nie???lekarz cie zbafda i da pewnie luteine albo d*phaston krwawienia nigdy sie bagatelizuje nawet brazowego czy kilku kropel, bo to moze byc tzw poronienie zagrazajace lub rozpoczynajace, wiem jest pozno ale jedz i powodzenia!!!!

Gość gość
Tak samo było w tamtym miesiącu. A może to przez torbiel mam ją na lewym jajniku

Gość Styczniowaa
No to najlepsze wyjście szpital bo my nie jesteśmy lekarzami i nie możemy nic zagwarantować co się dzieję a może coś nie tak z torbielą może przez ciąże ona krwawi? Szpital nic więcej.

Gość gość
ja do 4. miesiaca plamilam i lekarz mowil, ze moze tak sie zdarzac, za kazdym razem jezdzilam do lekarza i z dzieckiem bylo wszystko ok. lekarz mowil, ze lekkie krwawienie moze tez wystapic i nie powinnam sie tym martwic. ale kazdy przypadek jest indywidualny.

Gość gość
a ten blado rozowy kolor moze swiadczyc o "zagniezdzaniu sie zarodka", ale jak juz ktos napisal- nie jestesmy lekarzami i nie nam to oceniac.

Gość aguuuuuu
zagniezdzenie w 10 tyg???/ halo to bylo w 2-3!!!!!

Gość gość
Zagnieżdżenie w 10 tyg myślałam że to szybciej

Gość gość
w sumie racja :/, dlatego lepiej skonsultuj sie z lekarzem.

Gość gość
Usg mam zaplanowane na czwartek powinnam poczekać do tego czwartku?

Gość gość
gdybym byla na Twoim miejscu i rano dalej bym lekko krwawla, to zadzwonilabym do swojego lekarza, jesli by sie nasililo, to natychmiast do szpitala!

Gość gość
do czwartku to moze byc po ciazy, po co pytac na forum skoro masz gdzies rady??????kazdy mowi jedz do szpitala

Gość gość
O tym, że jestem kretynką, świadczą dwie rzeczy: 1) będąc we wczesnej ciąży, wnosisz wózek a 3 piętro (?!) - możesz sobie szukać wymówek, ale żadna nie będzie usprawiedliwiała Twojego zachowania. 2) pytasz o to na forum, zamiast być w szpitalu. Powodzenia, kretynko.