Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Windows Mowie Maker poradźcie

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam filmik ok 12 minutowy Windows Movie Maker ,z trzema podkładami muzycznymi kombinowałam 3 godziny i teraz mi nie zapisze na komputerze, a płyty nie mam ! Na pendriva chciałam , ale nie widzę możliwości:o Pisze tak NIE MOŻNA ZAKOŃCZYĆ PRACY KREATORA ZAPISYWANIA FILMÓW. Projekt zawiera pliki żródłowe które nie istnieją lub zostały zmodyfikowane po zaimportowaniu. Nie można zapisać projektu jako filmu dopóki pliki żródłowe nie zostaną umieszczone we właściwym miejscu lub usunięte z projektu. NIC Z TEGO NIE ROZUMIEM !

Gość gość
Proszę niech mi ktoś poradzi, bo szkoda żeby mój wysiłek poszedł na marne:( Próbowałam wysłać na pocztę też nie pójdzie!

Gość gość
Jeszcze nie dało mi skopiować tego komunikatu i musiałam sama przepisać

Gość Shatyn Szpakowski
Czego k***a nie rozumiesz? Musiałaś przenieść filmy po zaimportowaniu do WMM albo zmienić nazwę. Olej to i użyj Sony Vegas Movie Studio albo jeśli chce ci się ciągnąć 2 GB tego http://www.dobreprogramy.pl/Avid-Studio,Program,Windows,26847.html

Gość gość
Zdjęcia normalnie dawałam z kompa orginalne nic nie przerabiane Nie wiem o co chodzi.:o A nie ma możliwości jakoś to wpakować pendraiva ?

Gość gość
Ten link co mi podałeś wyskoczyło znów Błąd 404

Gość gość
Już sobie otwarłam, ale mi szkoda utracić tego co juz mam! a filmik super wyszedł napisy itp

Gość gość
otwarłaś sobie? super :D

Gość gość
no i z czego taka radocha, że link otwarło ? rzuciłam tylko okiem niezbyt pochlebne opinie ma

Gość dfgdfggdf
Otworzyłam, głupcze! :D

Gość gość
Czepiasz się! Nie zwracam uwagi na takie literówki zwłaszcza jak jestem wnerwiona. Każdemu może się przytrafić! Dziękuję, ale już się pozbyłam mojego filmiku :(:(:( PS. Miałam nie tak dawno STUDIO 8 Bur - coś tam, można było robić filmy zgrywać, przegrywać na wszystko . Niestety nie mogę znależć po przeglądzie u "eksperta"