Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam męża

Polecane posty

Gość gość

Boje sie, ze to wyjdzie teraz na jaw :(

Gość gość
to trzeba było nie zdradzać

Gość gość
i jak bedziesz z tym teraz zyc! :-)

Gość gość
dzifffkaaa

Gość gość
a przysiegalas!!!!!

Gość gość
a ja zdradziłam mojego faceta z mężem, to dopiero przewrotność losu!

Gość gość
wybaczam Tobie amen :-D ale wiecej sie nie puszczaj!!!

Gość gośćDRWAL
same dziwki!

Gość gość
Ja juz dawno zdradzilam i zdradzam jesli nie dostaje od niego tego co zdrowa kobieta dziennie potrzebuje to jego wina,jak tylko biznesem sie zajmuje to niech ten biznes sobie pilnuje,a to czy mu ktos doniesie to mnie to wcale nie interesuje,ja mam duzo wieksze powodzenie od niego,a on niech sobie tego malego miedzy banknoty laduje

Gość gość
wiec nie czerp krozysci z jego biznesu i odejdź w piz...u kobiety nie mają godnośći DLTEGO że takie szmaty jak powyżej wystaiają opinie za całą naszą kobiecą społeczność Czasem nie dziwie sie facetom (bo znam kilku uczciwych) że ich dewizą są te słowa

Gość gośćDRWAL
to po kiego grzyba z nim siedzisz kreaturo! dla tych banknotow?!

Gość gość
właśnie to jest typowa kur;;;a maż mne nie zaspokają, wiec musze szukać szczęćia gdzie indziej. Ale zaspokaja Cie jego portfel???

Gość gość
Kazdy meszczyzna mniej lub wiecej kobiete utrzymuje,a najdrozsza jest ta co z domu nie wychodzi, Ale meszczyzni to najglupsze stworzenie,bo czasami raz na tydzien na pol godziny dostanie a caly tydzien zywi i szmaty kupuje i jeszcze sie cieszy,

Gość bertina
Ja też zdradzam męża od ponad pół roku i nie jeden i nie jedna zaraz mnie tu bylaby w stanie zlinczować, ale no niestety, życie róznie sie toczy i jeśli któś czegoś nie przeżył na własnej skórze nie powinnien krytykowac i oceniac,

Gość gość
solidarnosc qurv

Gość gość
to czemu go najpierw nie zostawisz ??????????????????

Gość gość
moja mnie zostawila, ale jej najpierw konto zablokowalem, potem jej powiedzialem co wiem i ze jest k... ale byla jazda jak chciala kase wyplacic i nie miala za co wrocic :)

Gość Desperat_
Konto jej zablokowałeś? :D

Gość gość
jak kłamstwo ma swoje odcienie tak zdrada również, najgorsze co może być to udawanie, że jest się wierną. koleżanki, jak tak można? dlaczego w Was jest tyle perfidii? gdzie zgubiłyście człowieczeństwo? bo nikt mi nie wmówi, że takie się urodziłyście, raczej złe towarzystwo zepsuło dobre obyczaje. żal mi tych co zdradzają swoich partnerów, zamiast zdradzać trzeba rozmawiać. oby jeszcze się okazało, że nie jesteście doszczętnie zepsute, bo w innym wypadku to była by tragedia.

Gość gość
z kasy ktora byla wspolna przelalem na konto wspolne i splacilem kredyt tzn czesciowo, tyle ile miala kasy na dwoch konta poprostu wyczyscilem zdradzac, su... miala kilku, ja na wyjezdzie inny kochas w pracy za granica to pykala sie z innym jeszcze a na FB pisze nie chce miec trzech chce jednego ja wnioskuje ze ci dwaj o sobie wiedzieli Perfida

Gość gość
"z kasy ktora byla wspolna przelalem na konto wspolne i splacilem kredyt tzn czesciowo, tyle ile miala kasy na dwoch konta poprostu wyczyscilem zdradzac, su... miala kilku, ja na wyjezdzie inny kochas w pracy za granica to pykala sie z innym jeszcze a na FB pisze nie chce miec trzech chce jednego ja wnioskuje ze ci dwaj o sobie wiedzieli Perfida" . . . Dobrze zrobiłeś oby więcej było takich facetów :)

Gość gość
gość nie orzejmuj sie bo faceci ciagle zdradzaja a od nas wymagaja dziewictwa i wiernosci.j****i hipokryci. xxxxx Każdy zdradza? A jak będzie z takim co nie zdradza to co pewnie też się puści bo inny zdradza więc trzeba swojego zdradzić za kare za innych. co do dziewictwa to wy nawet nazywacie hipokrytami prawiczków i piszecie, że nawet oni nie mają prawa wymagać dziewictwa :P

Gość gość
I co po tym jak zabrałeś jej kase? Wzieliscie rozwód? Dobrze żeś tak zrobił musiałem trafic na niezła szmate wspołczuje...

Gość gość
odwiedzil mnie jego kolega bo myslal ze maz juz przyjechal i nie wiem jak to sie stalo ze cala noc w lozku z nim bylam i bylo mi bardzo dobrze bo zachowywal sie jak prawdziwy mezczyzna ktory wie co kobieta potrzebuje jak przy nim naga lezy.Niezaluje ze to zrobilam i chyba sie jaszcze kiedys z nim umowie bo mie mocno dowartosciowal