Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzrost u kobiety

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego faceci tak narzekają na wysokie kobiety (max 180) a jak widzą taką wysoką na ulicy to się uganiają ? chodzi mi tu o wysoka,szczupła(ale nie za chuda) ładna nóżka, talia itp a nie jakiś babochłop..przecież wysokie to tylko babochlopy

Gość gość
up

Gość mario1346
właśnie te niskie wyglądają jak koczkodany , takie kaczuchy , u wysokiej czy przytuje to nic nie widać , chyba ze jest totalnie gruuuba , ale przeważnie u wyższej kobiety łatwiej dostrzec jej kształty, a niska choćby je miała to ciężko to zobaczyć , a jak jest przy kości to wygląda jak kaczor wyścigowy ni tak ni tak . Wysoką to wysoką , atut każdej modelki . Niskie są jak karły , trzeba się przyglądać zeby coś w niej zobaczyć

Gość gość
Czemu piszecie w ogole, ze ktos wyglada jak koczkodan, karakan, karlica albo babochlop? To tylko swiadczy o waszej inteligencji.

Gość danielok
Dokładnie. Niskimi zachwycają się mieczaki i przeważnie zachwycają się u takiej słodka buzia grę aby kobietka była ładna , to przynajmniej 169cm , reszty nie uznaje .

Gość kejt mos
z badan wynika (kiedys gdzies czytalam) ze najwiekszym powidzeniem u plci przeciwnej ciesza sie dziewczyny okolo 165 czyli wzrostu sredniego. to samo wynika z moich obserwacji- moim znajomym plci meskiej tez sie takie najbardziej podobaja.

Gość gość
A dla mnie prawdziwy mezczyzna nie udziela sie na damskim forum w takich debilnych tematach :D takich kretynow jak wyzej nie uznaje :D

Gość gość
Laska mojego kumpla ma ok 171cm i powiem wam , ze choć jest prawie równa ze mną, nigdy nie nazwałbym jej babochlopem, mimo, ze tu i owdzie jest babeczka przy sobie. D*pke i pierś ma spora , ale kumpel mówi , ze tyłek jest jej największym plusikiem . I przyznam mu racje . Babeczka niczym beyonce ;) a twarzą to juz w ogóle nadrabia wszystkie swoje wady jakimi są jej faldki he , drugi kumpel ma laske , która jest dosłownie kostucha i mierzy zaledwie 160 parę cm , ni w pi** ni w oko , choć twarz też niczego sobie

Gość gość
Długie nóżki mmm :)

Gość stylish29
gdzies slyszalam ze wysokie dziewczyny podobaja sie niskim chlopakom bo niscy faceci chca miec wszystko duze (np samochod) aby poprawic swoje libido (w koncu dla faceta 170 to niski wzrost a co za tym idzie mankament urody)

Gość gość
Narzekacie tylko. Wiadomo im wyzsza tym seksowniejsza . Niskie wbic się w szpile i też niczego sobie z tymacie plus . Wszystkie polski są piękne i cudowne !!!! Zrozumcie to baby wredne. Jesteście naszym cudem i nieważne jaki macie wzrost, rozmiar biustu i inne pierdoły, ważne co macie w sobie

Gość gość
mi tam sie podobaja takie sredniego wzrostu ale jak zobacze dziewczyne ktora np siedzi i spodoba mi sie jej twarz a gdy wstanie okaze sie ze jest wysoka to tez mi sie podoba. od wzrostu wazniejsze sa proprcje ciala.

Gość gość
mam 57 wzrostu szatynka , cera brązowa