Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość gość

bol serca dziwne samopoczucie

Polecane posty

Gość gość gość

witam, mam pewien problem, ktory nie daje mi spokoju..mam 30 lat i prcuje fizycznie do tej pory nigdy nie chorowalem i nie milem zadnych problemow.tydzien temu mielismy mala rodzinna imprezke i troche wypilem na drugi dzien zaczelo bolec mnie serce zazylem magnez i kroble od serca i przeszlo.. w ciagu tygodnia bylo ok ale jaak zaczely sie upaly serducho dalo znac w sobote.do kolatnia serca doszly zawroty glowy, pojechalem na pogotowie ; cisnienie 160/80, ekg dobre dostlem leki na wyrownanie rytmu sercaa i odeslali do domu kazali lezec..wziolem wolne ale dzisiaj musialem wrocic do pracy tyle ze znowy mam zawroty glowy, serce nie boli ale czuje sie dziwnie, zmeczony, taki oslabiony ...jutro jade do innego lekrza ale czy ktos moze wie co takiego mnie dopadlo??? prosze o odp

Gość gość
kontroluj ciśnienie, uważaj na odwodnienie no i dobrze by było byś jeszcze raz zrobił kontrolne ekg i echo serca sprawdź też elektrolity we krwi: wapń, potas, sód może to odwodnienie lub brak/ nadmiar jakiś składników w szpitalu robili badanie krwi na potas ? może to nerwica ?