Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieci z tzw wpadki są mniej kochane

Polecane posty

Gość gość

piszę to ponieważ mam przykład: moja znajoma ma 2 dzieci, obydwoje z wpadki. Dzieci są w wieku 5 i 7 lat. Jak się spotykamy to ona tylko się wścieka i narzeka na swoje dzieci. A jak się do nich odnosi... k...wa mać, zaraz ci przypie..le, zaraz w pysk dostaniesz, wypieprzaj stąd itp. Ja mam niespelna rocznego synka ( zaplanowane dziecko ) i nie wyobrazam sobie, zeby tak do dziecka sie odzywac

Gość gość
nie moja wina,że obracasz się wśród patologii... ja tam mam dziecko z wpadki i kocham je nad życie,nigdy głosu nie podniosłam.Sama też jestem z wpadki i rodzice kochają mnie nad życie...zapieprzali dniami i nocami żebym wszystko miała,żebym skończyła studia.Nigdy nawet raz nikt na mnie nie krzyknął i nie podniósł głosu.Ale my jesteśmy normalnymi ludźmi i wśród takich się obracamy.Z patologią się nie zadajemy.

Gość gość
To ze twoja znajoma jest jakas patologiczna to nie znaczy ze inne matki mniej kochają dziecko przy wpadce. Ja sama mam dziecko z wpadki i bardzo je kocham. Nigdy bym nie powiedziała do niego jak twoja znajoma bo je szanuje. Opierasz swoją opinię o ludziach tylko na jednej osobie, to śmieszne bo przecież ludzie są różni.

Gość gość
to ja autorka - pewnie macie rację Dziewczyny, moja sąsiadka to jedyna dziewczyna, która ma dzieci z wpadki jaką znam. Często do mnie przychodzi ze swoimi synkami i wtedy obserwuję jak się do nich odnosi. Kamień mi z serca spadł, że to nie jest norma jeśli chodzi o dzieci niezaplanowane :)

Bo to nie są normalni rodzice,to patologia :o Moja przyjaciółka ma dójkę dzieci z wpadki i są dzieciaki bardzoooo kochane i te "naj" :)

Gość gość
po jednej znajomej osądzasz wsyztskich rodziców mających dzieci z wpadki? Wstyd, że w ogóle taki temat zakłądasz w takim przypadku. My mamy dziekco z wpadki i jestesmy w nie zapatrzeni jak w obrazek, kochamy je najbardziej na świecie

Gość gość
przecież piszę, że tylko jedną taką osobę znam, nie mam więcej przykładów, czytaj najpierw ze zrozumieniem a potem się wypowiadaj

Gość gość
ale mając tlyko jedną taka znajoma i to widać, że jakas nawiedzona-bo kto normalny tak mówi do dziecka, męża, zony czy kogokolwiek- zakładasz od razu temat pt " dzieci z tzw wpadki sa mniej kochane"

Gość gość
miłośc do dziecka nie zależy od tego czy było planowane czy nie tylko od konkretnego człowieka

Gość gość
chyba ty :O

Gość gość
eee patologie zawsze się zdarzają - czy dzieci są chciane czy niechciane. A nie możesz tej znajomej przemówić do rozsądku ??? Że widzisz jak się odnosi do swoich dzieci i że nie życzysz sobie żeby przy Twoim dziecku tak do swoich się odzywała. Na razie Twoje dziecko jest malutkie ale jak bedzie mialo 3-4 lata to ona przy nim bedzie sie do swoich synow tak odzywala i Ty bedziesz na to pozwalac zeby on sluchal?

Gość gość
jak dzieci się w domu nudzą - fajny serwis z grami i zabawami dla maluchów :) dladzieci.pl/

Gość kindzia 122
hmm to chyba normalne ze jak sie oczekuje, plaunje i marzy o dziecku to kocha sie je bardziej niz jak pojawia sie w momencie kiedy nie masz stalego zwiazku, nie uklada sie w zyciu pod kazdym wzgledem a srodki anty zawiodly