Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie związał bym się z dziewicą

Polecane posty

Gość gość

czekanie na seks, rozdziewiczanie, docieranie to nie dla mnie. nie wiem dlaczego dziewice są z tego dumne

Gość HerrPietiaGoras
dziewica, to jak zamknięta szuflada, po otwarciu okazuje się pusta, najczęściej

Gość k o b i e t a
przeciez kazda kobieta byla kiedys dziewica to co uwazasz ze wszystkie kobiety sa puste?

Gość gość
co masz na myśli ze jest pusta?

Gość gość
Popieram autora. Jestem facetem i uważam, że kobiety, ktore są dziewicami w wieku 18 lat muszą być jakieś nienormalne i mieć jakiś defekt intelektualno-mentalny.

Gość gość
to co twoim zdaniem powinna zrobić dziewczyna jeśli w koło same debile i ćwoki ? Z takimi miała się przespać? Co ty kurna myślisz że laski takie to nie czują popędu seksualnego i nie mają ochoty na seks? Oczywiście że mają i to sporą tylko nie ma z kim się ryćkać

Gość Flashing Lights
Dokładnie, pełno buraków. A ja na takich nawet nie splunę, bo szkoda mi śliny. :D

Gość gość
Nie można ująć tego lepiej:)

Gość gość
Ja znowu jak miałbym się wiązać na stałe, to tylko z dziewicą. Nie miałbym szacunku dla kobiety, która miała w buzi inne penisy, nasienie, którą pieprzyło bóg wie ilu mężczyzn. Równie dobrze mógłbym iść do dziwki i się oświadczyć. Zresztą, dziwka a kobieta z dużym przebiegiem to ten sam typ kobiety, z tym, że ta pierwsza zasługuje na szacunek (bo wielu mężczyznom pomaga tym co robi, no i się ceni). Jedyna róznica jaka jest to ilościowa, ale jakościowa to ten sam typ.