Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cisza nocna a mandat

Polecane posty

Gość gość

no więc tak... :-D troche melanż mnie poniósł i rano w drzwiach przywitala mnie karteczka z informacja od strazy miejskiej ze mam sie zglosic bo wszczeto potepowanie ;-) znaczy sie sasiedzi zadzwonili po straz bo za glosno :-D i co mam teraz zrobic? zignorowac to czy zadzwonic? jesli juz to czego moge sie spodziewac? bo na mandat juz nie mam :-D zaznaczam iz mieszkam na stancji i wlascielele jak sie dowiedza to mnie wyrzuca i na klatce przyjdzie mi mieszkac :-D

Gość gość
ej ludzie, pomozcie :-D

Gość gość
Ha ha ha :D jakby tobie ktoś sie darł po nocach i muzyke napirzdzal to by ci miło nie było, no ale tobie ksiezniczce wszystko wolno... A na mandacie sie na pewno nie skonczy bo gdyby to mialbyc tylko mandat to zostawiliby ci go w drzwiach a nie jakąs karteczke. Coś wyczuwam srawe w sądzie, prawdopodobnie z powództwa cywilnego... Witaj pod mostem :D

Gość gość
a jak mieli mandat zostawic skoro nie maja moich danych? :-D nie otworzylam im bo nie slyszalam ;-D

Gość gość
kurde... i co teraz mam zrobić :-o

Gość gość
kolejna impreze!

Gość gość
Nie muszą mieć twoich danych, na mandacie jest unikalny numer, jakby tytuł przelewu, mają tez twój adres... Jak opłacisz to po tym numerze stwierdzą jaka to była sprawa i za co mandat. Gorzej jak nie zapłacisz... :D

Gość gość
to co mi grozi w takim razie? bo napisane jest ze mam zadzwonic...

Gość gość
nikt sie nie wypowie? bo chcialam poczatkowo to olac ale teraz w sumie mnie to gryzie troche :-D