Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak boi się przedstawić mnie rodzicą

Polecane posty

Gość gość

A więc zacznę od tego, że mam 23 lata mój chłopak 22, jesteśmy razem ponad 2 lata. Studiujemy oboje w tym samym mieście i praktycznie każdy dzień i każdą noc spędzamy razem a wręcz od października mamy razem zamieszkać. W czasie wakacji wracamy do rodzinnych miast które są od siebie położone 30min drogi pociągiem. On bywa u mnie dość często, był na wszystkich imieninach dziadka, cioci, poznał nie tylko moich rodziców ale i sporą część rodziny..a ja u niego nikogo...i najgorsze, że jak mówię, że chciałabym by mnie poznał z rodzicami wpada w jakąś furie złości się mówi, że nam to do niczego nie potrzebne, że u niego w mieście nie ma nic ciekawego itp. Już 2 razy ustaliliśmy, że przyjadę do niego i za każdym razem się wykręcił. Raz, że nic nie powiedział i głupio bym przyjechała bez zapowiedzi innego dnia, że podobno pogoda będzie brzydka a on musi coś załatwić...o co tu chodzi ? Czemu on tak się boi ? rozmawialiśmy na ten temat a on stwierdził, że niczego ale mu to niepotrzebne i że jego rodzice nie są zainteresowani z kim się spotyka...nawet moi rodzice zaczynają mnie naciskać, bo uważają, że coś jest nie tak. Jak uważacie ? co powinnam zrobić ? Dodam, że on jest całkiem normalnym chłopakiem, jedynakiem, w domu też ma normalnie ojciec ma swoją firmę matka jest lekarka.

Gość shila456
Bo może jego matka wcale nie jest lekarką, a ojciec nie ma firmy?? Może mieszka w biednej chatce?? Masz możliwość to sprawdzić??

Gość też mama jeynkaka
może się ciebie wstydzi... pisać nawet nie potrafisz : "rodzicą"

Gość gość
Może dlatego, że jesteś bezmyślną analfabetką?

Gość gość
jeśli mówisz tak jak piszesz, to wcale mu się niedziwię

Gość gość
RodzicOM, jeśli już, droga studentko. Aż bije po oczach to Twoje ą. Naprawdę zdałaś maturę i poszłaś na studia? To teraz, żeby zdać maturę, nie trzeba mieć znajomości zasad pisowni języka ojczystego?

Gość gość
znacie się dwa lata a widocznie nic o nim nie wiesz i on dba o to by tak pozostało albo rodzice to patologia albo ma jakieś inne powody by się ich wstydzić skoro studiujecie w jednym mieście to zakładam że w rodzinnej miejscowości nie ma innej dziewczyny, żony z dzieckiem itp. które ukrywa

Gość gość
To, że maja firmę sprawdziłam. Mają strony internetowe z danymi a jego mama mu zwolnienia lekarskie wystawiała na studia i widziałam jej wizytówkę kiedy u niego w mieszkaniu, więc nie o to chodzi...

Gość gość
Boże ludzie, jeśli chcecie się mnie czepiać to odpuście ok ? ja mam serio problem i wasze gadanie "zła końcówka" nie pomaga :/ spokojnie zdałam maturę, kończę studia, jestem spokojną dziewczyna, nie jestem cała zakolczykowana czy nie ubieram się wyzywająco. Mam dysleksja ale jestem pewna, że nie to jest problemem ;)

Gość gość
już wiem :) moze Cie okłamał że jego mama jest lekarka a ojciec ma firme .. i teraz mu wstyd że Cie okłamał ... i tak to odwleka :)) chciał Ci zaimponowac..? albo nie traktuje Cie powaznie i nie po co Cie przedstawiać .... lub coś jest nie tak z ta jego rodzinaa,... rozmawiaj z nim .. albo w te wakacje postaw go w fakcie dokonanym i sama tam pojedz i powiedz ze czekasz na dworcu i teskniłas ,.. przecież bedzie musiał wyjść i zabrac Cie do siebie :)

Gość gość
dysleksja polega zupełnie na czym innym, mnie ręce opadają, jak tacy ludzie maja maturę, studia, nawet świadectwo ukończenia podstawówki?

Gość buhhaahahahaha
dziewczyno, każdy inteligentny chłopak z rodzicami na poziomie, miałby opory w przedstawieniu swym starym tępej pały, która pisze "rodzicĄ" :D🖐️

Gość 6346346
Hahaha, śmieszne, że "dys-"choroby są coraz częściej wymówką, nawet u osób, któe NIE MAJĄ POJĘCIA CO TO ZNACZY.

Gość gość
przyciśnij go od muru, bo to rzeczywiście wygląda nieciekawie

Gość gość
może w domu u jego rodziców mieszka jego dziewczyna z dzieckiem!

Gość gość
Tez mialem taka sytacje ale to dziewczyna ktora poznalem z ktora bylem, ktora jest jeszcze obecnie zona, nie przedstawiala mnie rodzicom, dopiero jak byla ciaza, poznalem obecna tesciowa, uwiezcie mi horror. Przez 3 lat zwiazku z tesciowa nie zamienilem slowa przez telefon, w jej towarzystwie tez nie przebywalem. I co po kilku latach zwiazku sprawy sie skomplikowaly, biegli sadowi napisali w opini ze tesciowa doprowadzila do rozpadu rodziny, dzialala na szkode maloletniego itp itd. Do dnia dzisiejszego mam sajgon. Jest takie powiedzenie najlepsza tesciowa ..... wiecie gdzie.

Gość gość
no to może wstydzi sie Ciebie.Moze nagadal rodzicom ze ma ekstra laske a ty nawet nie jestes przecietna.Z takich rodzin tez patrza wysoko a Ty moze z biedniejszej rodziny i biednie wyglądasz.

Bo widzisz. "Rodzica" to bardzo trudne w obsłudze urządzenie. Trzeba zrobić najpierw specjalne uprawnienia, na posługiwanie się rodzicą. To po primo. Po secundo, wątpię, czy rodzica służy do predstawiania...

Gość gość
RODZICĄ też bałabym się Ciebie przedstawić :classic_cool:

Gość gość
najwyraźniej albo się ciebie wstydzi, albo u niego w domu jest cos nie tak, albo nazmyslal o swojej rodzinie i cos ukrywa

Gość gość
bo rodzicą sie nie zgadzaja :classic_cool: btw jakim trzeba byc idiota by pisac prowokacje i popelniac bledy a dwa do jakiej szkoly autorka chodzi do szkoly dla tumanow czy ocb?

Gość gość
NO ja się nie dziwię nieuku, że chłopak się ciebie wstydzi. Wróć do szkoły gimbusico, a nie się bawisz w związki.

Gość wesoły woj
"Chłopak boi się przedstawić mnie rodzicą" Każdy normalny facet by się bał. :(