Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiakk27

smutno mi bo

Polecane posty

Gość Kasiakk27

Z mężem przeprowadziliśmy się do nowego miasta 1,5 miesiąca temu. Dopiero skończyliśmy się urządzać i za tydzień robimy parapetówkę. Zaprosiliśmy znajomych którzy mieszkają daleko (w poprzednim mieście), niewielu ich będzie bo ok. 8-10 osób. Ale chcieliśmy nawiązać jakieś nowe kontakty tu na miejscu, więc zaprosiliśmy sąsiada z żoną, w naszym wieku, ale usłyszeliśmy jakieś wymówki że raczej nie itd... Zaprosiliśmy też niedawno poznanego faceta z dziewczyną, też odmówili., że niby będą zajęci. Mieszkamy sami we dwoje w domku, z miejscem na grilla (którego zresztą robimy), jesteśmy młodzi (po 27 lat), bezdzietni, sympatyczni (nieskromnie przyznam), chętni to imprez w weekendy, bo w tygodniu pracujemy. Myślę, że jesteśmy fajną parą, by nas poznać, odwiedzać nas itd. To chyba tylko w filmach tak łatwo poznać ludzi.. :O Tylko w filmach ludzie są chętni na imprezy, zaproszenia. Smutno mi.

nie martw sie, umiejetnosc stwarzania problemow wypelni ci wolny czas :)

Gość gość
BLEBLE przeciez ty szukasz zony, a nie meza..

Gość gość
po co Ci znajomi jak tak Ci dobrze z tym męzem :) to ciesz sie tym i baw się dobrze z nim ,, :) po co Ci reszta obcych ludzi z okolicy

Gość Kasiakk27
Jacy znajomi? Mieszkają ponad 200 km od nas. Będą nas odwiedzać może ze 2 razy w roku. Chcieliśmy poznać jakichś ludzi tutaj, na miejscu, a okazuje się to nierealne. No tak, ciesze się że mam fajnego męża, ale chcielibyśmy się z kimś zaprzyjaźnić, zamiast być tu wciąż sami.