Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snoooki

20 kg w 2 miesiace

Polecane posty

Gość Snoooki

Chciałabym schudnąć tyle, ale wiem jakie mogą być powikłania zrzucenia takiej wagi w takim okresie czasu. Próbowałybyście?

Gość gość
ja schudłam 15 kg w 2 miesiące. Można, tylko z głową ustawić dietę - białka, tłuszcze!, węgle i witaminy

Gość Snoooki
gość- a możesz podać co jadłaś? Ewentualnie jeden dzień (co robiłaś itd). A nie masz efektu jojo?

Gość Snoooki
Ja zaczynam (po raz kolejny) ćwiczyć z Ewą Chodakowską, do tego ograniczę jedzenie i będę pić dużo wody niegazowanej.

Gość gość
żeby nie było efektu jojo trzeba potem stopniowo zwiększać kcal, ja zwiększałam o 100 co tydzień, dwa. jechałam na 900kcal dziennie, ważyłam 78kg,170cm, jadłam 3 posiłki dziennie i wyglądały tak: 1. serek wiejski 200g, siemie lniane zmielone 15g, warzywa 2. kurczak pierś 100g, kasza gryczana 50g, warzywa, oliwa z oliwek 10g 3. to samo co w 2 lub kefir nautralny, otręby, orzechy, płatki owsiane ćwiczyłam 4-5x w tygodniu (bieganie lub chodakowska) do tego witaminy i omega 3 i może wydaje się mało kalorii, ale na tej diecie poprawiła mi się cera, włosy zaczęły rosnąć bardzo szybko i zrobiły się mocne (bo dostarczałam dużo białka), paznokcie w końcu mogłam zapuścić bo przestały się łamać, no i nie mam już cellulitu.

Gość Snoooki
no to widze ze super rezultaty :) No to sie ciesze i dzieki :)