Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co moze znaczyc ten sen

Polecane posty

Gość gość

witam. mam córeczkę- niecałe 5 miesięcy. dziś w nocy mężowi śniło sie że mała w nocy złapała sie szczebelek i wstała na nogi, doszła do końca łozeczka i chciała przejść przez ta "ścianke" od łozeczka jak przez płot ale wypadła i on ja złapał a jak ja odkładał to znow robiła to samo. co może znaczyć taki sen?

Gość gość
może podświadomy lęk przed nieupilnowaniem dziecka,nie musi oznaczać konkretnie łóżeczka ale fakt,że dziecko będzie coraz większe i coraz bardziej trzeba będzie je pilnować, czuwać nad nim, może też twoj maz boi si e utraty kontroli nad corka,ktora jak bedzie dorastac coraz bardziej bedzie niezalezna osoba

Gość gość
no nie wiem. może. mąż spędza z córka bardzo mało czasu gdyż dużo pracuje. więcej czasu ma tylko w niedzielę bo wtedy jest w domu. w tygodniu jest to ok godziny dziennie, często nawet mniej. zdarzają sie także dni że jak wraca do domu to córka już śpi- rzadko ale jednak. nie zauważyłam żeby sie bal dorastania córki, że będzie większa i więcej uwagi będzie wymagac. może tylko tyle że są rzeczy które on sie boi że sobie nie poradzi bo nie wie jak czy coś ale po jakimś czasie sie uczy, przyzwyczaja i jest ok tylko za chwilę dochodzi kolejna czynnośc która trzeba opanować.

Gość gość
Juz Ci odpowiadam, a gwarantuje ,że w tematach interpretacji snów jestem dobra. Taki sen oznacza, że myśli się o dziecku i martwi,zeby czasem nie zrobiło sobie krzywdy lub ktos go nie skrzywdził. To jest tak,ze spisz ,ale podświadomie cały czas jestes przy maluchu i otaczasz go opieką. Poza tym dzieciaczek rośnie i zaczyna być coraz bardziej samodzielny i to tez wiąże się z nadmierną uwagą,ale uzasadnioną nad maluchem. Każdy rodzic kochający pociechę miewa takie sny. Jak chcesz jakichś szczegółów to podaj datę urodzenia dziecka.

Gość gość
Nic