Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny prosze doradzcie bo juz nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość

otóz mam 30 lat i juz w sumie powinien znac odpowiedz na te pytanie ale zawsze starałem sie z głowa wszystko robic, otoz,podobala mi sie bardzo taka dziewczyna,dlugo o nia walczylem az sie udalo,kochalismy sie 2 tygodnie przed jej miesiaczka, wiem ze to były dni plodne, chcialem isc po prezerwatywy ona chciala juz i teraz,wiec staralem sie bardzo uwazaac, weszlem w nia jakies 4 minuty,bo zawsze bardzo dlugo moge,i wyszlem bo nie chcialem ryzykowac, lecz ona nalegala to wsadzilem jej w odbyt i przed koncowka wyszlem i dokonczylam juz na zewnatrz, ona po tych 2 tygodniach od stosunku dostala okres,miala normalny,bo bylismy wtedy jeszcze ze soba i narzekala ze bardzo krwawi i tyle dni ma bo miala 5 , a teraz od kilku dni ma goraczke i chore gardlo i mowi ze to objaw ciazy i ze sie na mnie zemsci tylko nie wiem za co skoro ja kocham ją,czy jest mozliwa ciaza mimo okresu ktory dostala po 2 tygodniach??ona mowi ze tak bo po okresie jakis tydzien ma temp i chore gardlo. prosze potraktujcie to powaznie,bo juz nie wiem czy mam jej wierzyc tak mi namotala

Gość gość
........

Gość gość
Chore gardło objawem ciąży litości

Gość gość
szkoda gadać -gorączka i ból gardła to objawy choroby a nie ciąży. :O

Gość gość
a ta temp??moze byc ze ona jest w ciazy mimo ze dostala okres 2 tygodnie po stosunku??

Gość gość
ok to z ta temp i gardlem sciemnila,czuje ze w cos chce mnie wmanewrowac, zapytam tak dziewczyny czy jesli dostala okres 2 tygodnie po stosunku to w ciazy nie jest??bo mowila ze 2 tygodnie to bylo za szybko i dlatego dostala okres

Gość gość
Miała okres więc nie jest w ciąży! Gorączka to objaw choroby -pewnie przeziębienie albo angina skoro boli gardło. Czy niektórym wszystko kojarzy się z ciążą?

Gość gość
Bzdury -gdyby zaszła w ciąże to nie byłoby okresu.

Gość gość
dziekuje bardzo za porady,tez tak myslalem ale tak mnie skolowala ze juz sam nie wiedzialem,. bo cos kombinuje tylko co

Gość gość
Suchaj jak dla mnie ona sciemnia. Sama jestem w ciąży od 3 miesięcy i miałam okres normalnie troche mniejszy niz zwykle ale czasem w ciąży ma się okres

Gość gość
a ile dni mialas ten okres i jaki??i do ktorego miesiaca??wiec moze jednak nie sciemnia :(

Gość gość
Nigdy nie ma się okresu w ciąży, bo to się wzajemnie wyklucza. Można lekko krwawić lub plamić, ale nie można mieć normalnego okresu.

Gość gość
Może źle się wyraziłam plamienie.3 dni trwa i jest zawsze jak powinam mieć okres. Napisałam że jest skąpszy niz normalny

Gość gość
"weszłem, wyszłem" - słownik kup bo wstyd jak 30 latek tak mówi "i dokończyłam..." - jesteś laską i boisz się, ze cię wyśmieją więc się pod faceta podszywasz, ehhhhh wakacje, gimnazjaliści...

Gość gość
nie jestem laska, jakbyl byl to bym takie rzeczy wiedzial

Gość gość
wy macie ginekologow mozecie isc spytac i wogole, a faceci gdzie maja spytac??dlatego was pytam bo inaczej gdybym byl laska poszedlbym do ginekologa i tyle i porozmawial

Gość gość
Gdybyś powiedział gin. O bólu gardła jako objaw ciąży to bycie wysmial tak jak ja twoją laske teraz

Gość gość
Teraz nie popuszczaj i rypaj ile się da.Zrobiłeś dziurkę w dziurce.