Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A propos tematu o młodym wyglądzie

Polecane posty

Gość gość

To dla osób uważających że mało która kobieta wygląda młodziej na swój wiek: www.ermako.com To jest Ermako, młoda pomarszczona 19-latka. Ma takie zmarszczki, jak moja 34-letnia szwagierka, czyli bruzdę koło ust i ślad na czole. Jeśli 19 latki tak wyglądają (a znam takie, co wyglądają starzej), to co się dziwić?

Gość gość
zmarszczki ma prawie nie widoczne, ale ta plastikowa torba podroba hermesa, I plastikowe buty majaca znamionowac labourtaina to dopiero obciach roku :D

Gość gość
Ma prawie niewidoczne, ale szwagierka też ma takie, a jest od niej prawie połowę starsza. Jako 19-latka w ogóle nie powinna ich mieć. Stylu nie oceniam, bo nie bawią mnie blogi szafiarskie, przypadkiem weszłam. Masz na myśli louboutiny?

Gość gość
tak, ale chyba ni ja ani ty nie napisalysmy tego poprawnie :D chodzi mi o tego dziada co robi buty z czerwona podeszwa ;)

Gość gość
co mam Ci się popisać że mam 20lat a młodszy twierdzi ze wyglądam na 16, a nawet lepiej niż 16. mam to gdzieś. starczy,że mam ciekawe życie

Gość gość
ludzie, co Was obchodzi kto jak wygląda, w większości przypadków to nawet nie tego kogoś zasługa, ceńcie to, co macie, a będziecie szczęśliwi;)