Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondassss86

Oto moje wymagania

Polecane posty

Gość Blondassss86

Lubie niskie: do 166cm jasne włosy, najlepiej blond, ale nie musi być pracuje, nawet zarabia najniższą, ale zna trud pieniądza NIE chce dzieci, ew tylko ślub, ale jak tego NIE to tym lepiej. Chce za to minimum 2 razy w roku podróżować za granice, i ew weekendy po Polsce. Czy są takie jeszcze??? Każdą co poznaje, to zaraz.... "kiedy ślub, chce mieć najlepiej 2 dzieci" Ja nie chce dzieci, ja chce poznać świata trochę, zobaczyć co się dzieje poza tym codziennym życiem, czyli praca, praca praca. Ja 180cm wzrostu (stąd dziewczyna do 166cm), blond włosy, normalna sylwetka, lekko umięśniona, trenuje ale bez przesady. Zarobki 2xśrednia krajowa brutto. Wynajmowane mieszkanie na razie. Sam gotuje, piorę własne gacie, sprzątam, zmywam po sobie. Czy tak trudno o taką kobiete? Czy każda chce dzieci, i śluby i wiązać się, prać mi gacie???

Gość gość
nieee ni nawet fajnie to wygląda co napisałeś tyle że nie szukasz czasem z wyglądu panienki wprost z okładki? bo nie raz właśnie przez taką głupotę nie potrafi facet znaleźć fajnej mądrej kochanej dziewczyny ale ogółem na plus :) szkoda że jesteś młodszy ;)

Gość gość
To ja spełniam wymagania tylko mam 170cm wiec odpadam? :P

Gość Blondassss86
już nawet nie chodzi o ten wzrost, chociaż na szpilkach kobieta 170cm ma już 180 ;) ale o te wiązanie się na siłę, dzieci, małżeństwo, kredyty... nie zrozumcie mnie źle, ale ja jestem wierny i tego wymagam od partnerki, i nigdy nie zdradziłem jeszcze dziewczyny, wolę zerwać wcześniej. o wiek też nie chociaż tak max 2 lata starsza sam jestem 86 rocznik. Powiem z ręką na sercu byłem już z 6 dziewczynami, każda zaczynała po 6 miesiącach rozmowę o ślubach, dzieciach. może takie przyciągam, sam nie wiem.

Gość gość
widzisz to ja byłam z facetem 3 lata i jak zaczął sie temat slubu i dzieci, a najpierw zareczyn to nasz zwiazek sie rozpadł. bo jakos nie spieszno mi do slubu, a dzieci tez nie sa mi do szczescia potrzebne. chyba byłabym złą matką :P

Gość Blondassss86
pewnie bardziej chodzi o to że chcesz mieć taką swobodę, np ja jak przychodzę z pracy to chcę mieć wybór, albo się położę albo pojadę nad wodę, albo co innego.

Gość Blondassss86
to jaki jesteś rocznik że starsza?

Gość gość
ja jestem 88 a post że ktoś jest starszy od Ciebie inna laska pisała ;)

Gość karrrabma
szukam laski do łóżka jakaś chętna????wygląd nieważny, IQ nieważne, zawód nieważny, wiek nieważny tak więc jak widzicie jestem bardzo tolerancyjny i mało wymagający...No to co są jakieś bo jak nie to poszukam gdzie indziej??????bambambam

Gość Blondassss86
jak chcesz to napisz 48214762 do rocznik 88

Gość szpak na drzewie
Ja spelniam wymagania, z tym ze zarabiam wiecej niz minimum. Tylko troche wydajesz mi sie zbyt "napuszony", drogi autorze. Troszeczke pokory i cierpliwosci w szukaniu moze?

Gość kalolkaaaaaaaa
ja spełniam wszystko, ale niestety to nie ja zabiegam o mężczyznę, więc powodzenia życzę tylko!