Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Brzydcy ludzie marzą o zwyczainym wyglądzie

Polecane posty

już nie koniecznie że by być pięknym ale że by wyglądać normalnie nie brzydko nie ładnie że by ludzie traktowali normalnie i że by mieć szanse u płci przeciwnej mieć szanse nie uważacie ?

Ty znowu dramatyzujesz Masz szanse na dziewczynę ale nic w tym kierunku nie działasz !! Boisz się kobiet że cie odrzucą że cie zranią ja to rozumiem ale musisz działać!! Tak wygląd jest ważny ale nie najważniejszy liczy się też nastawienie do ludzi i to czy jesteś dobrym człowiekiem z czasem wygląd nie ma znaczenia jak się ktoś w tobie zakocha :) BLE BLE nie wszystkie dziewczyny takie są że patrzą na wygląd i to czy masz pieniądze te co cię odrzucają to puste lalki !! Wiem iż ci trudno ale nie możesz się poddawać :) Ty zasługujesz na dziewczynę :) Zapewne wiele dziewczyn ci zraniło ale są jeszcze takie które naprawdę potrafią kochać :) jest ich mało ale są :)

Gość prawiczatko82
Masz racje Ble Ble. Ludzie tacy jak my. Naprawdę brzydcy nie maja szans być w związku. Słowo brzydki to za mało aby nas opisać

Łatwo jest się przez internet umówić. 2, 3 krótkie rozmowy i dziewczyny same proponują spotkanie.

Gość prawiczatko82
Myślę ze gdybym dal nie swoje zdjęcie to byłaby szansa umówienia się przez internet.

Gość gość
Looooser - a spotykasz się z jakąś?, mówię o takim normalnym spotykaniu a nie jednej randce czy dwóch.

Widzisz ble ble piszesz i się umawiasz ale musisz się przełamać :) One nie gryzom :) W końcu znajdziesz dziewczynę dla siebie może nie od razu ale z czasem tak :) Próbuj :)

Gość prawiczatko82
różnica miedzy looooserem a nami jest taka ze on wygląda lepiej niż normalnie a my gorzej niż zle

Ty prawiczatko82 Może jesteś dziewczyną albo facetem który lubi dołować innych W końcu masz pomarańcze każdy może się podszywać za prawiczka !! BLE BLE nie słuchaj go :)

Nie spotykam się więcej razy. Miłość to lepiej znaleźć w realu, trzeba by się dużo poruszać między ludźmi. Ale jak ktoś chce, może się przez net umawiać.

Gość prawiczatko82
Ble Ble ma 29 lat. I nie dość ze nie ma dziewczyny to nie ma też znajomych. Ludzie nie chcą patrzeć na jego szkaradna facjate. Widzę ze tylko ja go rozumiem.

mam bardzo małe doświadczenie z kobietami z młodymi to właściwie zerowe więcej doświadczenia ma 15-nasto latek nie umiem rozmawiać z kobietami nie umiem całować się nie umiem nic

No to czas na naukę W necie możesz się trochę chociaż przełamać później będzie lepiej :) . . prawiczatko82 twój stary nick to E.H ? W końcu tam jest kropka a na tym nicku już nie można pisać :) Czyż bym cie nakrył ? na tym nicku tak samo pisałeś ? Ten sam styl !! Nie wypieraj się teraz

A ja to umiem? Też nie miałem prawie kontaktów z kobietami. A jak idę na spotkanie to mam bardzo duży stres i chciałbym się wycofać. Ale się przełamuje, i rozmowa idzie mi nieźle. Nawet często więcej gadam od dziewczyny. Bez przełamywania się i wysiłku nic się nie zmieni. Ja bym Ci radził założyć konto na portalu i popisać z jakąś skromną dziewczyną.

looooser ja już kilkakrotnie rozmawiałem z kobietami ale szybko kończyły po kilku minutach rozmowy

Trzeba było na luzie rozmawiać, pożartować, pytac o wakacje teraz mozesz i powiedziec gdzie byles.

looooser trudno pożartować jak mam stresa jak rozmawiam z kobietami a w realu to już zatyka mnie i wpadam w panikę :o

Przez internet masz stresa? To zagaduj dalej, w końcu powinieneś to olać, bo wiesz, że jak nie ta, to zawsze są tysiace kobiet do rozmowy.

Gość gość
"Boisz się kobiet że cie odrzucą że cie zranią ja to rozumiem ale musisz działać!!" x Dokładnie. Zajmij się czymś innym niż dziewczynami. Nie rozumiesz, że jesteś nieudacznikiem (Loser i google94 też) a takich panny nie chcą. Jakby Loser napisał prawdę, że nie ma pracy bo jest głupi jak but to czy którakolwiek chciałaby sie z nim spotkać? :D "wygląd nie ma znaczenia jak się ktoś w tobie zakocha" x Poczekaj jeszcze kolejne 29 lat. Widocznie to nie twoja kolej :D x "BLE BLE nie wszystkie dziewczyny takie są że patrzą na wygląd i to czy masz pieniądze te co cię odrzucają to puste lalki !!" x Oszukuj chłopaka dalej. Zalecam częstszy kontakt z rzeczywistością. x "Looooser - a spotykasz się z jakąś?, mówię o takim normalnym spotykaniu a nie jednej randce czy dwóch." x Nie spotyka się bo nie ma za co :D

Gość Prawiczatko82
Znajdź sobie Ble Ble internetowa dziewczynę. Tylko nie pokazuj zdjęcia. Co prawda nigdy nie zaznasz seksu ale milo sobie pogadasz w necie.

Gość gość
"Boisz się kobiet że cie odrzucą że cie zranią ja to rozumiem ale musisz działać!!" x Dokładnie. Zajmij się czymś innym niż dziewczynami. Nie rozumiesz, że jesteś nieudacznikiem (Loser i google94 też) a takich panny nie chcą. Jakby Loser napisał prawdę, że nie ma pracy bo jest głupi jak but to czy którakolwiek chciałaby sie z nim spotkać? smiech.gif "wygląd nie ma znaczenia jak się ktoś w tobie zakocha" x Poczekaj jeszcze kolejne 29 lat. Widocznie to nie twoja kolej smiech.gif x "BLE BLE nie wszystkie dziewczyny takie są że patrzą na wygląd i to czy masz pieniądze te co cię odrzucają to puste lalki !!" x Oszukuj chłopaka dalej. Zalecam częstszy kontakt z rzeczywistością. x "Looooser - a spotykasz się z jakąś?, mówię o takim normalnym spotykaniu a nie jednej randce czy dwóch." x Nie spotyka się bo nie ma za co smiech.gif f f f f f f f Ale ściema mój kumpel jeździ na wózku inwalidzkim i znalazł sobie dziewczynę w dodatku on sam nie wygląda najlepiej ma wyłupiaste oczy i parę blizn na ciele w dodatku na jedną na policzku i nie wygląda to najlepiej :( Ale jednak:) A ta jego dziewczyna nie jest brzydka :)

Gość prawiczątko82
Po co dawać Ble Ble złudne nadzieje ? My jesteśmy wyrzutkami.

Gość gość
Może ty jesteś prawiczątko82 :)

Biedak BleBle nie ma żadnych atutów. Naprawdę nie wiem, co można zrobić w jego sytuacji by poprawić jakość życia. Najprawdopodobniej będzie się tak męczył do końca życia...

Gość gość
ja widzialam bleble na zdjeciu, nie jest brzydki, jest przecietny

Gość gość
"ja widzialam bleble na zdjeciu, nie jest brzydki, jest przecietny" Skoro jest przeciętny to jedyny jego problem to gadka :) Jeden problem miej wygląd :)

Gość prawiczatko82
Ble Ble jest brzydki, nie ma pracy, nie ma perspektyw. Na jego miejscu martwilbym się o chleb a nie o dziewczyny. Zresztą jestem na jego miejscu i martwię się o chleb. Bo to jest ważne. Ja proszę nie kłamać. Ble ble jest brzydki.a nie przeciętny