Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Brzydcy ludzie marzą o zwyczainym wyglądzie

Polecane posty

Gość gość
prawiczatko82 " Ble Ble jest brzydki, nie ma pracy, nie ma perspektyw. Na jego miejscu martwilbym się o chleb a nie o dziewczyny. Zresztą jestem na jego miejscu i martwię się o chleb. Bo to jest ważne. Ja proszę nie kłamać. Ble ble jest brzydki.a nie przeciętny" Ty E.H znowu piszesz to samo Skąd wiesz jak wygląda ? U mnie w mieście jest wiele związkuw w kturych facet nie pracuje i jest ok

Gość prawiczatko82
Jak mozna być tak głupim i nie mieć sumienia żeby pisać takie głupoty ze Ble Ble ma szanse. Prawiczek bez wiary i ktoś jeszcze jedynie prawdę napisali. Czy wy piszecie takie bzdury w myśl zasady ze dla niego lepsze słodkie kłamstwo ?

nie wiem może gdy bym był śmiały i miał fajną gadkę to może za 20 30 razem by mi się udało poznać kogoś ale nie jestem i nie będę

Gość prawiczatko82
Myślisz ze dziewczyna by nie zwymiotowala gdybyś ja dotykał ?

Gość gość
ble ble te gej

Gość gość
Za biedny na dziewczynę jesteś.

Gość prawiczatko82
Racja. Ale on by musiał mieć 10000000 zł żeby mieć szanse

Gość gość
Ja myślę też że on ma szanse :) Ale jego głównym problemem jest gadka a nie wygląd :) prawiczatko82 Ja bym twoich slow nie brał na serio ponieważ każdy może się podszywać pod prawiczka i pisać z paru nicków pomarańczy :)

Gość gość
ależ Wy wszyscy jesteście prymitywni z tym sraniem się o wygląd:O

Gość prawiczątko82
Ble Ble jest paskudny i tyle. Po co mieszać mu w głowie że ma szansę. Chyba robicie to złośliwie

Gość gość
To ty mu mieszasz w głowie ty gadzino !! i ty jesteś złośliwy

Gość gość
Ty potrafisz mu tylko dowalać Jesteś chory idź do psychiatry !!

Gość prawiczątko82
czyli mamy ładnie kłamać ?

Gość prawiczątko82
Z której strony by nie spojrzeć to jego szanse są równe zeru :(

Gość gość
To co ty mówiłeś to jest kłamstwo !!

Gość prawiczątko82
Oczywiście kłamcie mu. Takiego chamstwa jak tu widzę nigdy nie spotkałem. Facet jest brzydki nie ma pracy i ma problemy umysłowe a wy mu kłamiecie że ma szansę. Ile to trzeba mieć złośliwości żeby pisać takie rzeczy a pod nosem śmiać się z niego

Gość gość
Ja się nie śmieje każdy może się zmienić Czy ty go widziałeś jak wygląda że go tak oceniasz ? A chamem jesteś ty

Gość gość
To że ciebie nikt nie chce to my wiemy E.H :)

Gość prawiczątko82
On jest tak paskudny że aż ciarki przechodzą. Człowiek z trudem powstrzymuje się od wyrażenia mimiką twarzy swoje obrzydzenie. A wy mu piszecie że on ma szansę u dziewczyn. To jest skandal

Gość gość
"On jest tak paskudny że aż ciarki przechodzą. Człowiek z trudem powstrzymuje się od wyrażenia mimiką twarzy swoje obrzydzenie. A wy mu piszecie że on ma szansę u dziewczyn. To jest skandal" f f f f Właśnie tym co teraz napisałeś przyznałeś się ze jesteś debilem :)

Gość Matka 82
To mój syn prawiczątko82 Przepraszam ale otóż mój syn jest osobą niezrównoważoną psychicznie !! Znowu dorwał się do internetu :( przepraszam ale czasem ma takie ataki :( Proszę nie zwracać uwagi na jego wpisy tylko w tedy tak pisze jak nie przyjmuje leków :(

Gość Matka 82
prawiczątko82 "On jest tak paskudny że aż ciarki przechodzą. Człowiek z trudem powstrzymuje się od wyrażenia mimiką twarzy swoje obrzydzenie. A wy mu piszecie że on ma szansę u dziewczyn. To jest skandal" . . . Przepraszam bardzo za to ale o tuż mój syn tak wygląda Wypiera się tego i zgania to na innych :(

dziękuje za wpisy na moim topiku :) x prawiczątko82 ty masz naprawdę jakieś zaburzenia albo niską samoocenę owszem uważam się za nieatrakcyjnego i nawiasem mówiąc trza by było coś z tym zrobić ale bez przesady potworem nie jestem jak mnie opisujesz

Z prawiczątko82 - E.H to niezły czub :-D Próbuje ci wmówić że ty gorzej wyglądasz od niego ale to nie prawda :) Zapewne chciał żebyś ty mu przyznał racje w tedy by się czuł dowartościowany :) Ty BLE BLE nie zwracaj na takich typków jak on uwagi po tym jak zauważyłem jak on tutaj długo siedzi i cię obraża to zapewne jeszcze będzie to robił bo to człowiek no cóż chory psychicznie to prawda :) Zapewne też teraz będzie zmieniał nicki !!! by to kontynuować !! . Jego by trzeba zamknąć w pokoju bez klamek :)

Gość gość
Udawaj, że jesteś mądry w huj przy każdej lasce ;) to zniechęci nawet desperatki i będziesz mógł być sam. Taki los brzydkich.

Gość prawiczatko82
Glos rozsądku i prawdy zostaje zakrzyczany. Najgorsze są takie złudne nadzieje jakie ma Ble Ble a które wy niepotrzebnie podttzymujecie

Gość gość
prawiczatko82 Jestem na ciebie zła

Gość Edward Honda
Ja się zastanawiam, czemu te wszystkie pocieszycielki to tylko gadać potrafią. A żadna się z nim nie umówi. Przerzucacie go jak gorącego kartofla

"Ja się zastanawiam, czemu te wszystkie pocieszycielki to tylko gadać potrafią. A żadna się z nim nie umówi." x No cóż, teraz sobie dopisuja dobry uczynek w postaci pocieszania go, a tak jednak musiałyby się wysilić np. spotkac sie z nim, poznac ze znajomymi itp.

Gość Mużina
Prawiczek bez wiary Ty lubić ssać penisy ? Ja mieć 20 cm ty być zainteresowany ? Ja ci dać 1000$ za seks