Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tu ktoś zadowolony ze swojego ciała PO PORODZIE

Polecane posty

Gość gość

chodiz mi głównie o: brzuch, cellulit, rozstępy...

Gość gość
jak się nie będziesz obżerać będąc w ciąży to i rozstępów nie będziesz miała.

Gość gość
mnie to nawet nie stać na dziecko, ale dzieki temu ciało mam super, 29l.

Gość gość
jak mój syn miał 2 lata miałam najlepsza figurę, lepszą w 100 % niż przed. Trochę chęci i sportu plus dietka

Gość gość
Ja jestem zadowolona,mam płaski brzuszek a w ciąży przytyłam ponad 30 kilo. Trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ja robie skalpela i turbo spalanie Chodakowskiej. Wpisz w YouTube skalpel i do dzieła kochana. Samo się nie zrobi, cudów nie ma.... Wyeliminuj słodycze, białe pieczywo, makarony, margaryny itp. Poza tym odżywiać sie normalnie tylko zmniejszyć porcje. Ja nakładam sobie obiad na talerze deserowe i jem mniej a jestem syta. Diety odpuść sobie, nie trzeba sobie odmawiać żeby schudnąć. Ćwicze ok. 40 min co drugi dzień, staram sie pamiętać żeby wciągać brzuch i mi super to pomaga. Dasz radę,uwierz w siebie a będzie ok.

Gość gość
moja żonka ma 40 lat, 4 porody, a ciało i figurę ma taka że nie jedna nastka by taką chciała

Gość gość
No i oczywiście woda, dużo pić. Ja zrezygnowałam ze wszystkich soków sztucznych, pije wodę,różne herbaty i kawkę. Czuje się o NIEBO lepiej. W tych niby sokach sam syf i cukier albo aspartam.

Gość gość
nie wydaje mi sie zebym jako nastka chciala wasze pociazowe cielska :D zostaje wierna anoreksji

Gość gość
na tym forum to niemal każda 40tka wygląda na 25 a ciało ma po ciąży jak 18latka....

Gość ilda20
przytyłam 12 kg, ale już miesiąc po porodzie wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży 50kg. rozstępów nie mam, niewielki celulit, ogólnie jestem zadowolona, ciąża nie zmieniła mojego ciała.

Gość gość
gościu. W to że moja żonka ma ładne ciało i zero rozstępów możesz wierzyć lub nie. Mnie to wisi i powiewa.

Gość gość
mam 2 dzieci lat 33 165cm waga to 49 kg, brzuch płaski dzieki gimnastyce od 5 lat dwa razy w tyg. po 1,5 godz. plus basen 2 razy w tyg po 1 godz.. Diety raczej nie trzymam, uwielbiam słodycze, u mnie wystarczą ćwiczenia.

Gość Monika

Chciałam pozbyć się boczków z brzucha ale nie chciałam decydować się na liposukcję .  W klinice Dr Paradowska Klinika Medycyny Estetycznej w Krakowie https://drparadowska.pl .Zaproponowano mi zabieg lipolizy iniekcyjnej który jest bardzo bezpieczny. Zrobiłam ten zabieg i zauważyłam różnicę , ze nadmiar tkanki tłuszczowej mi się zmniejszył.