Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seksowny strój pokojówki

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj przyszedł mi strój pokojówki. Zamówiłam go ostatnio trochę z przymrużeniem oka. Jak myślicie czy seksowny strój pokojówki z pończochami i szpilkami będzie kręcił mojego faceta? Lubie eksperymenty, do tej pory używałam bodystocking itd

Gość gość
Czyli, ze co? Nie moze byc?

Zakladam, ze skoro krecisz swojego faceta w bodystocking to podoba mu sie Twoje cialo ;) Wiec teraz kwestia tego czy spodoba mu sie kostium pokojowki ;) A na to pytanie nikt Ci tu nie odpowie bo nikt Twojego partnera nie zna ;) Ale ja bylabym na tak :)

Fajny pomysł na żart. Seksowna kobieta w skąpym stroju pokojówki, to pewnie miły widok dla męskiego oka, ale kiedy robi się naprawdę intymnie nie lubię wcielać się w jakieś wymyślone role. Mężczyźni z którymi byłam też raczej nie preferowali takich zabaw. Jakkolwiek głupio to nie zabrzmi to ja podchodzę do seksu bardzo serio;)

Gość gość
Jesteśmy ze sobą 6 lat. Seks seksem, ale uważam, że jako kobieta i płeć piękna powinnam czasami dogodzić swojemu facetowi. Mam przeróżne bielizny, bodystocking, siateczki, paski, gorsety itp... Chciałam zasmakować czegoś innego. Myślicie, że jak wpadnie z pracy do domu i zobaczy mnie sprzatająca w takim stroju, prężącą i wypinającą się pred nim to będzie fajne zaskoczenie?

Zresztą stroje typu "pokojówka" czy bodystocking to takie discopolo bielizny erotycznej, ale co kto lubi;)

Gość gość
Spoko, spoko juz sie upewnilam xD

Gość kajauniaaaaaaa
hej,super pomysł...ja tez jestem z facetem 6 lat i poprostu lubimy coś nowego eksperymentowi,tzn lubi jak wyglądam seksownie poprostu go jara,ze nie tak jak zawsze łózko,koszula nocna i bzyku hehe tym bardziej,ze nie mieszkamy razem,a jak już mamy chatę wolna to wtedy się dzieje hehe.......na pewno mu się spodoba twój pomysł.Ja tez szukałam coś nowego jakiś fajny strój,wkoncu to moj facet niech ma co chce.Moze podałabyś mi fajne stronki z takimi ciuszkami.

Gość gość
Na Allegro w dziale erotyka jest mnóstwo takich strojów, ciekawych kompletów i gadżetów. Akurat mam opalone ciałko, rozpuszcze włosy, zrobie lekki make up podkresle usta soczystym blyszczykiem i chyba bedzie ok;d;d Tyle, ze boje sie, ze zaczne sie sama z siebie smiac w takim stroju;p

Gość kajauniaaaaaaa
będzie dobrze,ja tez już muszę coś wymyslec na weekend bo akurat mamy 6rocznice bycia razem to seksik tez wchodzi w gre....a coś wspominał o sobocie tez muszę sie przygotować dla mojego słodziaka ale to już coś na miejscu kupioę nie przez neta.Ale co ?????

Gość gość
Lubie takie klimaty, odstawić się na bóstwo. Fakt faktem, troch schodzi przy tym, ale widok podnieconego mojego lovee będzie bezcenny:)

Gość gość
Dwa lata temu jezdził za granice. W dniu jego przyjazdu były jgo urodziny. Zamowilam satynowa czerwona posciel, czarne bodystocking, swieczki, dobre alko i jaranko:) haha posciel rozlozylam na srodku duuzeo pokoju w okol poscieli czerwone swieczki ubralam bodystocking i dlugi sweter, spielam wlosy w duzego kucyka maly prezencik polozylam w koncie pokoju jaranko wzielam do ust. Przed wejsciem kazalam mu zapukac polozyc torby i miec zalozona na glowie koszulke. Usadzilam go na poscieli i powiedzialam, ze jak uslyszy muzyke ma sciagnac koszulke z glowy. Zaczelam mu tanczyc w tym doystoking szpilkach itd wypielam sie pare razy;p nachylilam, pocalowalam i jezykien przelozylam jaranko do ust. Reszty nie musze opisywac, byl podniecony na maaaxaaaa

Gość Jadzia katoliczka
fuj sodoma gomora co sie wyprawia

Gość gość
Jesteśmy małżeństwem, więc wy tam katoliczki i babcie czy jak się zwiecie zajmijcie się wyliczaniem swoich komplementów. Trzeba korzystać z życia i urozmaicać sobie wszystko:) a seks to seks jedna z najpiękniejszych czynności w życiu:) oh yeahh

Gość gość
kompleksów miało być**

Gość gość
ja to bym se kciał babe w kufajce i walonkach, wtedy wiadomo że taka je robotna i w pracy i na leżance

Gość gość
Nikogo poważnego:)

Gość traktorzysta
ja to bym se kciał babe w kufajce i walonkach wtedy wiadomo że taka je robotna w pracy i na posłaniu

Gość gość
zrób zdjecie i ocenimy;d

o prosze... taki na ten przyklad traktorzysta, to jest dopiero konkretny czlowiek.... wie czego chce :) baba w walonkach;) .. po blocie w polu sie przeleci;) oczywiscie za traktorem... a ze wstala rano, to pewnie i majtek nie zdazyla zalozyc... zawsze zwarta i gotowa... jemu jak sie zachce roochnac ;) zatrzyma traktor... przywola babe ... kiecke do gory zarzuci i wszystko ma jak na polu :P.... a nie tam jakies wymyslone stroje ..... teraz moda na eko jest :P