Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dokąd we wrzesniu nad morze

Polecane posty

Gość gość

Hej, wybieram sie z moja druga polowa nad morze. od 2-8 wrzesnia. i nie wiemy gdzie pojechac. Interesuje mnie bardziej zachodnie wybrzeze. myslelismy nad Rewalem, ale nie wiem gdzie mogloby byc fajne, bo w koncu to juz po sezonie. Mamy auto wiec do jakis wiekszych miejscowosci, typowo zeby polazic nie bylo by problemu z dojazdem. Czekam na Wasze opinie ! :D

polecam jastrzebia gore bardzo ladna jest poza tym lasem mozna dojsc na piszo do cudownej karwii jesli chodzi o wrzesniowe wakaacje nad morzem nie polecam zadnych restauracji i barow bo wszystko juz stare i mozecie sie niezle struc

Gość gość
wlasnie obawiam sie troche, niby to poczatek wrzesnia, ale jednak juz PO sezonie. Niestety wczesniej nie mozemy jechac, ale dziekuje za opinie ! :)

Gość gość
nikt wiecej nie jezdzi nad morze? ;p

Gość gość
ja znowu Jastrzębiej G nie polecam ze względu właśnie na ta góre,Karwia po sezonie to nic ciekawego. Po sezonie to juz lepiej wieksze miasto np Kołobrzeg.

z tegorocznego punktu spedzania wakacji polecam Ci Ustke.. w przyszlym roku tez tam jedziemy.. normalnie rewelacja.. duzo zwiedzania w samym miescie czy tez okolicach, czyste miasto, az sie chce tam przebywac.. jak pojedziesz to nie pozalujesz.. wybor pozostawiam Tobie:)

Gość gość
noo na razie podajecie wchodnie wybrzeze, ale jezeli faktycznie jest ono ciekawsze we wrzesniu to moze pojedziemy dalej :)dzieki !

Gość gość
Jastrzębia góra - okolica ładna ale morze niespokojne, b silny wiatr i zimno w tamtym roku nawet spodenek nie zamoczyłem podczas tygodniowego pobytu :o natomiast tydzień temu byłem w Stegnie i było dużo lepiej ładna pogoda spokojne morze. Trafiłem na fajny ośrodek troche stary ale za to wyżywienie było przepyszne (śniadania+obiadokolacje) i tani z noclegami kosztowało 770zł/os generalnie polecam

Gość gość
ja jestem z dolnegoslaska, wiec najblizej mi na zachod, okolice trojmiasta niestety w tym roku odpadaja, najblizej poki co ustka.

Gość gosciowa 0088
dębki

ja tez jestem z Dolnego;) do tej pory bywalem w Miedzyzdrojach, Kolobrzegu, Kamieniu, Wladku a w tym roku wlasnie w Ustce.. :)

Gość gość
jak jesteś z dolnego śląska to bliżej masz Chorwacje gwarantowane słońce, dużo lepszy dojazd, ceny podobne

Gość gość
podaj proszę namiar na ośrodek w Stegnie, może skorzystam ;-)

Gość gość
generalnie w Jastrzębiej jest pięknie, ja rok temu byłam w Karwi i do Jastrzębiej zajeżdżaliśmy - super plaże, ładnie... co do wiatru to właśnie on niesie bezcenny jod, więc niech wieje jak najmocniej ;-) a że morze niespokojne i zimne...taki jest Bałtyk właśnie.

Gość gość
oo to witam z Naszego pieknego wojewodztwa ;) ten rok mamy na wariackich papierach, chcemy pojechac gdzies blisko, takze poki co ustka najblizej

Gość gość
ośrodek w Stegnie zwie się Amberpol jest niby odnowiony ale czuć w nim ducha prlu :) ale wyżywieniem nadrabiają byłem naprawde miło zaskoczony poza tym w pokoju spędza się mało czasu więc to nie jest aż tak uciążliwe

Gość gość
Jedziemy autem, a jestem z Legnicy, a Ty ? :)

Gość gość
dziękuję, możliwe że skorzystamy

Gość gość
powiedz mi jeszcze proszę jaka odległość tego ośrodka od plaży, nic nie piszą na stronie internetowej...

Gość gość
odległość od ośrodka do plaży to jakieś 1200m troche daleko, ale idzie się bardzo przyjemnie przez sosnowy las po szerokiej scieżce można też dojechać samochodem albo kursują taxi-melexy. Nie wiem ile sobie za kurs krzyczą bo nie korzystałem

Gość gość
to daleko ;-( ja jadę samochodem, wstępnie do Jastrzębiej ale też biorę pod uwagę inne miejsca, ale morze muszę mieć na wyciągnięcie ręki. Nie chodzi o pieniądze, raczej o korzyści klimatyczne ;-)

Gość gość
w jastrzębiej może jest bliżej do plaży ale trzeba zejść i wyjść na klif, droga jest dość stroma. Osobiście wolałbym już dłuższy spacer przez las. decyzja należy do Ciebie miłego urlopu

Gość gość
ja jastrzębią znam, nie wszędzie jest stromo ;-) dzięki, mam nadzieję, że złapię trochę słońca i jodu ;-)

Gość gość
Na Hawaje.

Gość gość
Ustronie morskie polecam

Gość gościówa30
My bylismy w ubieglym roku we wrześniu (od 5 do 15) w Mielnie. Jest morze i jezioro. Blisko do Gąsek, Kołobrzega i Koszalina. Jest co zwiedzac, plaza w porzadku,a jesli chodzi o restauracje to jadalismy albo w sieciowkach albo w smazalniach ryb,ktore byly ze swiezych polowow. I my i nasze dzieci nie mielismy zadnych problemow zoladkowych. Wrocilismy zadowoleni, wypoczeci i nawet troche opaleni. Polecam.

Ja mam w planie wyjazd od 2 wrzesnia do Swinoujscia ale znalazlam w necie informacje , ze pogoda ma sie znacznie pogorszyc i sie zastanawiam...

Gość gościówa30
Mieszkalismy w pensjonacie ok.50m od morza takze super i przyzwoita cena